over AmatoreWat we doen

Amatore is hét online platform waar leerlingen en docenten die houden van muziek maken, dansen, beeldende kunst en acteren elkaar ontmoeten.

Als leerling vind je gemakkelijk jouw favoriete docent bij je in de buurt en als docent bied je jouw lessen aan.

En waarom doen we dat?

Door bezuinigingen sluiten traditionele muziekscholen en culturele centra hun deuren. Daardoor worden docenten noodgedwongen freelancer en is het voor leerlingen lastiger om de juiste docent te vinden die ook nog eens in de buurt lesgeeft te vinden.

We zagen dit probleem en met het platform Amatore helpen we docenten en leerlingen in de amateurkunst elkaar weer gemakkelijk te ontmoeten.

Want bezig zijn met amateurkunst maakt je blij, het zorgt voor ontspanning, je leert nieuwe dingen, het geeft plezier en je ontmoet nieuwe mensen. Kortom, het verrijkt je leven én maakt het leven van anderen mooier.

Met wie doen we dat?

Wat kan jij doen?

Woon jij in Amsterdam en wil je creatief bezig zijn? Bekijk het lesaanbod bij jou in de buurt en ontmoet jouw favoriete docent.

Ben jij een docent in Amsterdam en wil je dat wij jouw les kosteloos promoten? Maak dan een docentenprofiel aan.

Maar onze ambities zijn groter. We willen Amatore beschikbaar maken voor alle Nederlanders. Ben jij docent en wil jij je alvast aanmelden? Dat kan!

Maak alvast een les aan. Zodra wij actief zijn in jouw buurt ben jij één van de eerste die zijn les via Amatore aanbiedt.

schrijf je in voor onze nieuwsbrief