over AmatoreAmatore is het online platform voor mensen die houden van muziek maken, dansen, beeldende kunst en acteren. Het is de plek waar leerlingen docenten ontmoeten. En liefhebbers elkaar. En daar wordt de wereld mooier van. Op dit moment is Amatore beschikbaar voor alle Amsterdammers. Hier doen zo’n 220 docenten met ons mee. Samen bieden zij ruim 350 lessen aan.

Op dit moment maak je als docent in Amsterdam gratis een profiel. Want wij willen leren van jouw feedback. Met jouw profiel verbeter je dus niet alleen het spel van jouw leerlingen, maar ook ons platform.

Ben jij een docent en geef je les? Maak dan een docentenprofiel aan.

Amatore in de rest van Nederland
Maar onze ambities zijn groter. We willen Amatore beschikbaar maken voor alle Nederlanders. Om dit te realiseren hebben we recent succesvol een crowdfundcampagne afgerond.

Ben jij docent en wil jij je alvast aanmelden?  Dat kan! Maak alvast een les aan. Zodra wij actief zijn in jouw buurt zullen we contact met je opnemen en kan jij kosteloos je les via ons platform promoten.

Reviews op Amatore
Feedback maakt mensen beter. Daarom mag een reviewsysteem niet ontbreken op Amatore. Leerlingen reviewen de les(sen) die zij volgen. Dit helpt andere leerlingen bij het maken van hun keuze en de docent wordt beter gevonden. Daar wordt iedereen beter van. Lees meer over reviewen op Amatore.

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief