Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€25,41
half uur
nog geen reviews
Charles Hens
lid sinds: 11-2017

Zanglessen in Amsterdam Oost: Zingen vanuit je Hart

Neem contact op met Charles

Mijn lesaanpak

Zanglessen voor beginners en gevorderden met aandacht voor jouw wensen en mogelijkheden. Van opera tot metal, van kleinkunst tot musical; welke stijl je ook wilt zingen, ik ontdek graag samen met jou je unieke sound. Als zangdocent aan de Toneelschool van Arnhem ben ik gewend om stemmen vanaf het begin op te bouwen en een stevige technische basis te geven voor de zware beroepspraktijk.

In mijn zanglessen werk ik vanuit een klassieke techniek aan verschillende stijlen. Middels specifieke oefeningen trainen we de kracht, de omvang en het kleurbereik van jouw stem, precies zoals dat past bij jouw bouw. Al naar gelang jouw wensen en jouw mogelijkheden werken we naast de techniek ook aan interpretatie en presentatie. Hoe verbind je jouw unieke zelf aan het lied en de tekst die je zingt? Wat maakt jouw interpretatie zo anders dan alle anderen? De sleutel daarin ben jij en jouw verbeelding.

Technisch werk ik met oefeningen die elke stem voller, krachtiger en leniger maken. Daarnaast gebruik ik veel elementen uit de Complete Vocal Technique zoals zingen in Overdrive, Edge en Curbing en het trainen van effecten als Distortion, Grunts en Growls. Een goede ademtechniek, is een belangrijke pijler in mijn lessen.

Als performer train ik je via de vier pijlers van performen; Verbeelding, Verbinding, Focus en Energie. De juiste balans van deze vier geven elke performance urgentie, belang. Kijk maar naar artiesten als Wende Snijders, Jacques Brel en Tania Kross.

Aangeboden Lessen


Privéles

Boven de 21 jaar

uur
€60,50
Do Vr

Privéles

Jonger dan 21 of student met CJP pas?

uur
€37,50
Do Vr

Aanvullende informatie

Ik geef zangles donderdag en vrijdag tussen 9:00 en en 14:00.

Neem contact op met Charles

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Charles Hens
lid sinds: 11-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief