Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€18
half uur
5/5 (2)
Jara Holdert
lid sinds: 11-2016

Zangles pop/folk/jazz/indie

Neem contact op met Jara

Mijn lesaanpak

Muziek maken en zingen zijn leuk – ik wil dan ook het plezier laten groeien en niet teveel opgeslokt raken door een gevoel van “moeten”. Nee – eerst lekker muziek maken!

Ik begeleid mijn leerlingen in het ontdekken van hun eigen stemgeluid en expressie, en die route is voor iedereen anders. We maken dus een plan dat bij je past, plannen lessen flexibel in, zoeken samen naar een repertoire waarin je kan groeien en waar je zelf van geniet.

In mijn lessen spelen we liedjes die jij wil leren – ik begeleid je op gitaar of piano, of ik leer je jezelf te begeleiden. Soms zing ik tweede stemmen mee. Ik geef ook duolessen aan mensen die graag tweestemmig liedjes willen zingen.
Zingen is heel persoonlijk, en het vereist wat lef je eigen stem te leren kennen. Ik geniet ervan hoe mijn leerlingen door het zingen steeds meer uit hun schulp komen, en ik zie hoe ze vaak, met het ontdekken van alle kleuren en klanken die we ontsleutelen, een andere kant van zichzelf ontdekken.

Ik geef ook gitaarlessen voor beginners en lessen in songwriting. Kijk hiervoor bij mijn lesaanbod. Ik kan deze lessen ook combineren met zangles - dus bijv. een pakketje zang+gitaar is gemakkelijk te overleggen. Neem om alle opties te horen gerust contact met me op!

Aangeboden Lessen


Privéles

Deze prijzen gelden voor leerlingen onder de 21 jaar, bij aankoop van een strippenkaart van 10 lessen

30 minuten
€18,00
Ma Di Wo
45 minuten
€27,00
Ma Di Wo

Privéles

Deze prijzen gelden voor leerlingen boven de 21 jaar, bij aankoop van een strippenkaart van 10 lessen

45 minuten
€29,25
Ma Di Wo Vr
uur
€39,00
Ma Di Wo
Zangles pop/folk/jazz/indie 1
Neem contact op met Jara

Dit vindt onze community

Gemiddelde score per categorie:
5/5
5/5
5/5

5/5

5/5

5/5

Altijd ga ik met een lach op mijn gezicht naar buiten na de lessen van Jara. Ze is positief, stemt af op wat bij je past , fijngevoelig voor wat op dat moment belangrijk is en met een groot hart voor muziek.

5/5

5/5

5/5

Het is altijd leuk om naar zangles te gaan!! Heel gezzelig en ik leer er veel van..!

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Jara Holdert
lid sinds: 11-2016
schrijf je in voor onze nieuwsbrief