Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€95
workshop
nog geen reviews
De Grafiekdrukkerij
lid sinds: 3-2018

Workshop Lino en Drogenaald (diep en hoogdruk-techniek)

Neem contact op met De Grafiekdrukkerij

Mijn lesaanpak

Workshop Lino en Drogenaald

De workshops zijn praktisch en gericht op doen, maken, ontdekken en ervaren. Het is stimulerend en leerzaam het werkproces van andere deelnemers te zien.
Mijn vakkennis en expertise zet ik in op ieders persoonlijk niveau, ongeacht in hoeverre je ervaring met druktechnieken hebt, en met oog voor wat je kunt en wilt.
In klein gezelschap ontdek je het plezier van het echte handwerk!I

In een goed geoutilleerde werkplaats maak je kennis met verschillende druktechnieken en de kneepjes van het vak! Wat is hoogdruk, diepdruk, hoe denk je (spiegelbeeldig) om, hoe guts je een linoleumsnede, hoe 'teken/kras' je een drogenaald, inkt-kleuren mengen, op de pers en speciale papieren druk je je prent af... Voor personen vanaf 16 jaar.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Duurt 420 minuten.

e kosten voor een workshop per persoon zijn inclusief materiaal, koffie/thee/lunch. Voor personen tussen 16 en 21 jaar €

workshop
€90,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

In overleg zijn lessen, projecten en workshops op de werkplaats van De Grafiekdrukkerij (Carola Rombouts) en op locatie mogelijk. Voor Primair en voortgezet Onderwijs, studenten, collega's , vriendengroepen.
Tweemaandelijks op zondagen vinden de workshops plaats. Neem contact op voor meer informatie.

Workshop Lino en Drogenaald (diep en hoogdruk-techniek)
Neem contact op met De Grafiekdrukkerij

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


De Grafiekdrukkerij
lid sinds: 3-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief