Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€105
workshop
nog geen reviews
De Grafiekdrukkerij
lid sinds: 3-2018

Workshop drogenaald – grafische diepdruk-techniek

Neem contact op met De Grafiekdrukkerij

Mijn lesaanpak

Workshop droge naald - Zondag 28 april van 10 tot 17 uur.
In deze workshop gaat het om tekenen. Je neemt fotokopieƫn mee van een afbeelding die je mooi vindt, of van een zelf gemaakte tekening of je tekent ter plekke. Met een 'kraspen' teken je je afbeelding in een plastic, doorzichtig plaatje. je kunt je tekening dus 'overtrekken' van de fotokopie. Hierna volgen vele handelingen: van in-inkten tot en met afdrukken op speciaal, geprepareerd etspapier, op de grote etspers.

De lijnen op je afdruk zijn bijzonder en karakteristiek voor deze droge naald-techniek. Deze techniek is familie van de etstechniek (Rembrandt!). Je werkt op eigen niveau, of je nu een beginneling of gevorderde bent, of als je je verder wilt verdiepen. Ik begeleidt iedere deelnemer persoonlijk en denk mee in wat je wilt en kunt.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Je kunt ook zelf een groep samenstellen en een afspraak maken voor een workshop. Een groep van 6 personen is het minimum.

workshop
€105,00
Alle dagen van de week
uur
€15,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Je werkt op eigen niveau, of je nu een beginneling of gevorderde bent, of als je je verder wilt verdiepen. Ik begeleidt iedere deelnemer persoonlijk en denk mee in wat je wilt en kunt. Op zondag is parkeren gratis op KNSM-eiland.
De kosten voor de workshop zijn inclusief materiaal, thee, koffie en lunch.

Workshop drogenaald - grafische diepdruk-techniek
Workshop drogenaald - grafische diepdruk-techniek 1 Workshop drogenaald - grafische diepdruk-techniek 2
Neem contact op met De Grafiekdrukkerij

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


De Grafiekdrukkerij
lid sinds: 3-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief