Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€8
per les
nog geen reviews
Jenny van Weezendonk
lid sinds: 2-2018

Peuterdans. Wij ‘doen’ onze armen niet omhoog, wij rijken naar de sterren.

Neem contact op met Jenny

Mijn lesaanpak

Dans draait om beleving. Wij 'doen" ons arm niet omhoog, wij rijken naar de sterren. Wij springen niet, wij proberen te vliegen en vuurwerk te vangen.

De ouderwetse aanpak van kinderen domweg pasjes na te laten doen, voedt hen op tot fabrieksarbeiders. Door innovatief en zelfstandig na te leren denken, worden kinderen voorbereid op de hedendaagse maatschappij.

In een dansles werken we vanuit thema's en stellen we de vraag ‘hoe zou het zijn als…’. Vanuit eigen fantasie onderzoeken kinderen nieuwe mogelijkheden en creëren zelf zij dans en bewegingen. Zij krijgen de ruimte om hun eigen ideeën en oplossingen te bedenken, zelf keuzes te maken en samen te werken. Hun zelfvertrouwen en muzikaliteit groeit terwijl ze van dans genieten en fysieke grenzen verleggen.

Naar mate de kinderen ouder worden leren zij steeds meer technische vaardigheden, waarbij jazz, street en moderne dans worden gecombineerd.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Een cursusjaar telt 36 weken.

cursus
€324,00
Alle dagen van de week
les
€8,00
Alle dagen van de week
Peuterdans. Wij 'doen' onze armen niet omhoog, wij rijken naar de sterren. 2
Peuterdans. Wij 'doen' onze armen niet omhoog, wij rijken naar de sterren. Peuterdans. Wij 'doen' onze armen niet omhoog, wij rijken naar de sterren. 1
Neem contact op met Jenny

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Jenny van Weezendonk
lid sinds: 2-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief