Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€625
cursus
nog geen reviews
AJTS
lid sinds: 6-2017

Werkplaats Kleinkunst theaterles AJTS

Neem contact op met AJTS

Mijn lesaanpak

Werkplaats Kleinkunst

In de Werkplaats Kleinkunstkomen de verschillende aspecten van kleinkunst aan bod: sketches spelen/maken, teksten/liedjes schrijven, zingen, muziek maken, verhalen vertellen (conferences), wisselwerking tussen muziek en spel, interactie met het publiek, de actualiteit en natuurlijk samenspel. Het is belangrijk dat je creatief, zelfstandig en leergierig bent. Als je muzikaal bent is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Je bent niet meer puur uitvoerend bezig maar ook creërend.

Je krijgt o.a. speltraining in schakelen, verhalen vertellen, als jezelf op het podium staan, uitvergroten van dagelijkse situaties en mensen, interactie met het publiek. Daarnaast ga je aan de slag met eigen gemaakt materiaal. Solo of met meerdere mensen. Waar wil jij iets over vertellen of een lied over schrijven? We zullen gaan kijken bij het Amsterdams Kleinkunst Festival om inspiratie op te doen. Er zullen verschillende docenten uit het vak zijn die allemaal een eigen aspect zullen belichten. We maken uiteindelijk een voorstelling die we spelen in het theater. Daarnaast treden we één keer op tijdens de eindpresentaties.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Deze cursus duurt 24 lessen

cursus
€625,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Deze cursus wordt gegeven door Vera van de Meeberg. Vera is theaterdocente op de Amsterdamse jeugdteJAterschool en geeft naast spellessen ook mime lessen.

Werkplaats Kleinkunst theaterles AJTS 2
Werkplaats Kleinkunst theaterles AJTS 1
Neem contact op met AJTS

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


AJTS
lid sinds: 6-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief