Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€625
cursus
nog geen reviews
AJTS
lid sinds: 6-2017

Werkplaats Improviseren theaterles AJTS

Neem contact op met AJTS

Mijn lesaanpak

Werkplaats Improviseren

In de werkplaats improviseren werk je aan verschillende improvisatietechnieken. Je wordt getraind op lange, realistische improvisatietechnieken. Je krijgt een aantal geheimen toegewezen en een situatie. Een andere lange improvisatievorm is The Naked Stage, waarbij je niet vanuit geheimen, maar vanuit karakters begint. Ook gaan we aan de slag met theatersport om lach, snelheid, humor en vindingrijkheid te trainen. Daarnaast leer je improviseren vanuit niets: geen kader, geen opdracht en zonder tekst. Een ware uitdaging! We werken vanuit viewpoints, een fysieke methode om tot improvisatie te komen.

In de werkplaats improviseren word je op de eerste plaats aangesproken als speler en in de tweede plaats als medeonderzoeker naar wat werkt in elke improvisatietechniek. Je krijgt ook les van gastdocenten en gaat naar voorstellingen. Na het einde van het jaar kun je hopelijk inzien wat altijd en overal werkt, hoe je humor overbrengt en hoe je voor spanning en drama zorgt in een stuk.

In de eindpresentatie zal ook geïmproviseerd worden. Dus je moet wel durf hebben!

Aangeboden Lessen


Groepsles

De cursus bestaat uit 24 lessen.

cursus
€625,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Deze cursus wordt gegeven door Marijn Moerman. Marijn is afgestudeerd aan de AHK, opleiding theaterdocent en is sindsdien werkzaam in het amateur en professionele circuit.

Bij betaling voor 1 september kost de cursus 625 euro. Bij betaling na september geldt een ander tarief. Meer info? Neem contact op.

Werkplaats Improviseren theaterles AJTS 1
Neem contact op met AJTS

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


AJTS
lid sinds: 6-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief