Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€20
half uur
nog geen reviews
Marc van Creij
lid sinds: 3-2017

Waarachtig acteren: inleven, techniek en taalgevoel

Neem contact op met Marc

Mijn lesaanpak

‘Waarachtig acteren’ komt voort uit een combinatie van techniek, emotioneel inlevingsvermogen en taalgevoeligheid. Deze combinatie zorgt ervoor dat een menselijk conflict geloofwaardig in woord en gebaar wordt uitgedrukt.

Ik bied verschillende acteer les varianten aan. Van een acteerworkshop tot een drama les. Voor beginners en gevorderde. Op dit moment geef ik veel 1-op-1 lessen waarbinnen je wordt klaar gestoomd voor een auditie of optreden.

Dramales
Tijdens de dramales van 60 minuten werken we aan je techniek. Dit doe ik door verschillende technieken aan te reiken.

Tijdens de acteerworkshop zal de persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je zult persoonlijke tips en aanwijzingen krijgen tijdens de drama les en met deze tools steeds meer vertrouwd raken met acteren.

De drama workshop is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel van de drama les bestaat uit technische oefeningen, gebaseerd op improviseren. We staan stil bij de opbouw van een goede scene. Voor het tweede deel zal ik je vragen een theatertekst voor te bereiden, waaraan we gaan werken. De verdeling van de onderdelen van de acteerworkshop is afwisselend en afhankelijk van jouw persoonlijke leerdoelen. Acteren is vooral doen, dus je zult vooral op de vloer staan en praktisch bezig zijn.

Neem contact op voor meer informatie.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Interesse in de workshop? Neem contact op.

workshop
€40,00
Alle dagen van de week
Waarachtig acteren: inleven, techniek en taalgevoel
Neem contact op met Marc

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Marc van Creij
lid sinds: 3-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief