Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€42
half uur
nog geen reviews
Bernardine
lid sinds: 7-2018

Voorbereiding toelating voor een kunstacademie op maat

Neem contact op met Bernardine

Mijn lesaanpak

Ik help je graag met de voorbereiding voor je toelating op de kunstacademie.

We beginnen met een gesprek over waar je nu staat.

Dit gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. We praten over waarom je naar een kunstacademie (of een vergelijkbare opleiding) wil. Wat je ervan verwacht en waarom je denkt er te passen. We kijken naar werk wat je al hebt gemaakt bijvoorbeeld bij CKV of op een cursus of in je vrije tijd. Dat kan echt van alles zijn!

We hebben het over de dingen die je zou willen maken, over je voorkeuren en je mogelijkheden. Ik luister en kijk goed en maak een tekst voor jou (en je ouders) over wat ik denk te hebben gezien en gehoord. Het face-to-face gesprek duurt 90 minuten.

Hierop gebaseerd kun je, als je denkt dat je dat wil, begeleiding van mij krijgen. We kunnen het er over hebben wat het beste bij je past en daarop een plan uitstippelen.

De begeleiding zal bestaan uit opdrachten die leiden tot (en gaan over) jouw ontwikkeling en/of opbouw van je gevoel voor beeld, materiaal en kleur, over je vaardigheden, je smaak en/of stijl en de manier waarop je werk vorm krijgt. En we bespreken wat jou inspireert en hoe je (nieuwe) ideeën krijgt.

Een begeleidingsplan kan er bijvoorbeeld zo uit zien:

1. In ongeveer 2-3 maanden tijd houden we vooral contact per mail/ whatsapp/ skype.

2. Je krijgt dan iedere week een opdracht van me zodat je een week de tijd hebt die uit te voeren en terug te sturen.

Ik stuur je dan mijn mening en mijn tips en tricks terug, waarna de nieuwe opdracht volgt. Aan het einde van de periode geef ik een samenvattende beoordeling van je kwaliteiten en mogelijkheden. In deze periode probeer ik ook een dag met andere cursisten een (groeps-) workshop te organiseren. Dan gaan we ergens samen werken en lunchen in een grotere groep.

De wekelijkse opdracht + begeleiding + feedback kosten €65 per keer.

Ik maak graag een pakketprijs op maat. Je kunt nu alvast het eerste face-to-face gesprek boeken via deze pagina.

Aangeboden Lessen


Privéles

Face-to-face gesprek duurt 90 minuten.

les
€125,00
Alle dagen van de week
Neem contact op met Bernardine

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Bernardine
lid sinds: 7-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief