Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€20
per les
nog geen reviews
Esther van Emden
lid sinds: 3-2017

Volwassen Amateur Dansgroep: samen choreografieën maken

Neem contact op met Esther

Mijn lesaanpak

Volwassen Amateur Dansgroep

Doe je al jarenlang braaf je lessen klassiek, jazz en/of moderne dans? Heb je zin om ook eens als een danser (es) in een groep bezig te zijn met het maken van choreografieën. Samen met andere dansers creeëren en repeteren en daarna uitvoeren op het toneel? TOZ By Esther Dansschool geeft je die mogelijkheid, eindelijk een amateurdansgroep waarin mensen een verschillend dansniveau mogen hebben en toch samen in mooie choreografieën dansen.
Kom bij ons dansen, je hoeft geen auditie te doen!

Kom je een keer meedoen? Zou je daarna in onze dansgroep willen komen dansen als danser(es)? Dat kan, we repeteren 1x in de maand 2 uur achterelkaar, in overleg spreken we de repetitie van de volgende maand af. Soms komt het voor dat je niet kan, dat geeft niet maar de bedoeling is wel dat je er zoveel mogelijk bent!

Aangeboden Lessen


Groepsles

les
€20,00
Zo

Aanvullende informatie

Afspraak maken om een keer te komen kijken? Neem dan contact op. Graag even van te voren laten weten wanneer je wil komen i.v.m de wisselende repetitie data.

Neem contact op met Esther

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Esther van Emden
lid sinds: 3-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief