Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€75
per les
5/5 (1)
ViP DANCE
lid sinds: 4-2017

ViP DANCE PRIVATES / CHOREOGRAPHY classes (wedding, b-day etc)

Neem contact op met Vanessa

Mijn lesaanpak

Choreography classes van ViP DANCE worden gegeven door Vanessa Mambi.

Vanessa's CHOREOGRAPHY CLASSES zijn lessen voor dames én/of heren die een choreografie van 2, max 3 minuten willen leren voor een speciaal event. Stel je voor dat je oma jarig is en alle nichten en neven willen voor haar dansen op het familie feest. Of je bedrijf wil es wat anders bij de teambuilding event. Of je gaat trouwen en wilt je gasten verrassen met een openingsdansje. Deze danschoreo lessen zorgen voor veel fun en entertainment. Vanessa maakt de choreo aangepast aan jullie wensen en dansniveau. Deze choreo danslessen zijn niet leeftijdgebonden. Voor je danschoreo kun je kiezen uit verschillende danssoorten waaronder bijv. salsa, bachata, merengue, chacha, reggeaton maar denk ook aan antilliaanse wals of urban moves.

Aangeboden Lessen


Privéles

uur
€75,00
Alle dagen van de week

Duoles

Een les duurt 60 minuten

les
€100,00
Alle dagen van de week

Groepsles

Een les duurt 60 minuten.
Deze les is voor 4 personen.

les
€150,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Vanessa is een gediplomeerde leerkracht. Ze staat in de salsa scene van Nederland en daarbuiten bekend als ViP DANCE; sinds 2006 traint zij dansers tot salsa performers.

Nu focust zij meer op privélessen, workshops en bootcamps.

De les kan plaatsvinden in Amsterdam, Den Haag of Zoetermeer.

ViP DANCE CHOREOGRAPHY classes (huwelijk, b-day en ..) 2
ViP DANCE CHOREOGRAPHY classes (huwelijk, b-day en ..) 1 ViP DANCE CHOREOGRAPHY classes (huwelijk, b-day en ..)
Neem contact op met Vanessa

Dit vindt onze community

Gemiddelde score per categorie:
5/5
5/5
5/5

5/5

5/5

5/5

Vanessa ken ik al meer dan 10 jaar als supergemotiveerde en getalenteerde danseres en instructrice. Ze heeft niet alleen inzicht in choreografie, maar ook in mensen: heel belangrijk als je snel en goed iets wilt leren aan anderen. Voor onze bruiloft heeft Vanessa mij geholpen (mijn vrouw Laura had wat minder assistentie nodig) om te shinen en een mooie performance neer te zetten op een moment dat je graag wilt dat alles klopt. Haar persoonlijke benadering was daarbij zo leuk en overtuigend dat de lessen bijna nog leuker waren dan de bruiloft zelf! Vanessa, u r super.

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


ViP DANCE
lid sinds: 4-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief