Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€10
per les
nog geen reviews
Wladimir Studios
lid sinds: 2-2017

Streetdance beginners voor volwassenen

Neem contact op met Wladimir

Mijn lesaanpak

Wat is Streetdance?

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die oorspronkelijk op straat, in clubs en op middelbare scholen zijn ontwikkeld. Tegenwoordig wordt Streetdance onderwezen op dansacademies en zijn er veel professionele Streetdance-docenten die je goed kunnen leren dansen. Bij Streetdance zijn veel bewegingen ontleend aan bewegingen uit videoclips, waardoor de stijl zich continu ontwikkelt. De muziek waarop gedanst wordt maakt dat Streetdance een flitsende indruk maakt. Streetdance wordt vaak op Hip-hop- en R&B-muziek gedanst.
Wat leer je in een Streetdance-les?

De Streetdance/Hiphop-lessen voor beginners starten met een aantal basisstappen. Je hoeft dus geen danservaring te hebben om met Streetdance te starten. Hoe langer je les volgt, hoe beter je wordt. Iedere les leer je stap voor stap nieuwe elementen die tot een complete danscombinatie worden uitgebouwd. Streetdance is een onderdeel van de Hip-hop en funkdancestijlen, die al in de jaren tachtig ontstonden. Er zijn geen regels, alle bewegingen zijn goed zolang ze bij de muziek passen.

Streetdance is in New York ontstaan in het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw. Vooral in de achterstandswijken werd er veel op straat gedanst. Daar komt ook de naam vandaan. In Europa brak Streetdance pas door in de jaren ‘90. Streetdance had veel invloed op mode, videoclips, dj’s, rappers en scratchers. Er verschenen regelmatig films waarin veel aandacht was voor de subcultuur van de Streetdance.

Een les duurt 75 minuten.

Aangeboden Lessen


Groepsles

les
€10,00
Wo Do

Aanvullende informatie

De les wordt gegeven op woensdag om 18:45 en op donderdag om 19:00.

Streetdance beginners voor volwassenen
Neem contact op met Wladimir

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Wladimir Studios
lid sinds: 2-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief