Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€15
half uur
nog geen reviews
Bert
lid sinds: 10-2018

Spaanse en Klassieke Gitaar: Meer dan de Basis

Neem contact op met

Mijn lesaanpak

Bij de cursus 'Spaanse en Klassieke gitaar: Meer Dan de Basis' zal er niet lineair door een lesprogramma worden gewerkt. Natuurlijk is theorie belangrijk, maar deze zal niet het doel op zich zijn. Centraal staat de motivatie van de leerling. Ik zelf heb ervaren dat je met sprongen vooruit kan gaan, mits je iets oefent wat je ook écht wilt leren spelen. De theorie zal een aanvullende functie vervullen waardoor deze betekenisvol is binnen de context.

Welke nummers kunt u gaan leren spelen? Denk aan het werk van componisten als Tarrega, Albeniz of Carcassi, maar waarom ook niet gelijk een nummertje van de Beatles? Of wilt u songs leren schrijven/componeren? Ik doe zelf niet veel anders, dus zelfs dat is mogelijk! Kortom, veel van je er in stopt, bepaald je koers en leersnelheid; als je eenmaal op dreef bent, ga je met stappen vooruit.

Aangeboden Lessen


Privéles

Een eigen gitaar is op den duur wel handig, maar in eerste instantie zou u er één van mij kunnen lenen.

30 minuten
€15,00
Alle dagen van de week
Spaanse en Klassieke Gitaar: Meer dan de Basis 1
Neem contact op met

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Bert
lid sinds: 10-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief