Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€294
cursus
nog geen reviews
Rini Brakkee
lid sinds: 3-2017

Schilderen en Tekenen voor Beginners

Neem contact op met Rini

Mijn lesaanpak

Tekenen en schilderen is voor veel mensen ontspannend, en tegelijkertijd een avontuur. Zoals Bob Ross zei: “You can do anything you want to do. This is your world.”. En dat maakt het zo mooi, als je eenmaal de techniek een beetje in de vingers hebt kun je maken wat je maar wilt, ben je de baas in je schilderij of tekening. Laat je verrassen en inspireren!

We beginnen in deze teken- en schildercursus bij het begin, dat wil zeggen: tekenen naar de waarneming, kleuren mengen, schaduw- en lichtwerking weergeven, oefenen met lijnperspectief en amosferisch perspectief, en kwastgebruik. Daarbij bieden we een kennismaking met een rijkdom aan mogelijke materialen; van houtskool tot olieverf en pastelkrijt.

Lerares Rini Brakkee is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie en heeft ervaring met zowel de conceptuele kant van kunst maken, als de technische vaardigheid om je te helpen realistische schilderijen en tekeningen te maken.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Dit is een cursus van 14 lessen, startdatum 12 september

les
€21,00
Wo

Proefles

op 9 september 14.30 - 15.45 is er een proefles

les
€5,00
Zo
cursus
€290,00
Wo
Schilderen en Tekenen voor Beginners 2
Schilderen en Tekenen voor Beginners 1 Schilderen en Tekenen voor Beginners
Neem contact op met Rini

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Rini Brakkee
lid sinds: 3-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief