Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€220
cursus
nog geen reviews
Joke Zonneveld
lid sinds: 2-2019

Schilderen buiten de Lijntjes jan-april 2020

Neem contact op met Joke

Mijn lesaanpak

Ervaring gaat voor resultaat, doen voor denken. Dat is het motto van al mijn lessen. Het gaat er niet om dat je met een mooi plaatje naar huis gaat, en juist die vrijheid zorgt ervoor, dat je je veel meer verbonden gaat voelen met wat er onder je handen verschijnt.

In de eerste helft van de les neem ik je mee je eigen binnenwereld in met allerlei soorten opdrachten. Je tekent met houtskool of doet een schildersopdracht onder leiding van mijn instructie, zodat je steeds dieper met je binnenwereld verbonden raakt. Even geen boodschappenlijstjes, maar alleen jouw creatieve wereld. Je hele lichaam schildert mee, je gebaren worden steeds ruimer en gedurfder. Je experimenteert met je materiaal en laat het resultaat steeds meer los.

In de tweede helft van de les ga je zelf aan de slag. Ik leer je in gesprek te komen met je schilderij om zo tot vormgeving te komen.

Na afloop is er een korte evaluatie, om voor jezelf vast te stellen wat je beleefd hebt en wat belangrijk voor jou was om te ontdekken.

Ervaring cursiste:
Joke weet in haar lessen een bijzondere sfeer te creëren, met rust, ruimte om te experimenteren en warmte waarin alles welkom is. Mijn strenge interne criticus wordt tijdens de lessen stilgelegd, waardoor de innerlijke beelden tevoorschijn komen en vervolgens in beeld worden vastgelegd. Daarbij is Joke zeer present, met alles wat er is. Heerlijk, elke les weer!

Yvon van Noort (trainer/ coach/ adviseur)
Wil je het eerst een keer uitproberen, kom dan naar de proefles op 4 januari 2020
Tot gauw, Joke Zonneveld

Aangeboden Lessen


Groepsles

De cursus bestaat uit 7 lessen, op zaterdag eventueel 10 lessen. Instromen tijdens de cursus kan, als er plek is. Neem contact op.

cursus
€250,00
Ma Do Za
cursus
€300,00
Za

Aanvullende informatie

De lessen zijn inclusief alle materialen. Bij 8 of meer lessen krijg je er ook een paar doeken bij. Er is ruimte in het Atelier de Rode Draad om je werk te laten drogen, zodat je niet met nat werk over straat hoeft. Voor de deur is gratis parkeer gelegenheid.

Schilderen buiten de Lijntjes 2
Schilderen buiten de Lijntjes 1 Schilderen buiten de Lijntjes
Neem contact op met Joke

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Joke Zonneveld
lid sinds: 2-2019
schrijf je in voor onze nieuwsbrief