Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€295
cursus
5/5 (11)
Jeanet van der Meer
lid sinds: 4-2017

Schildercursus – gemengde technieken

Neem contact op met Jeanet

Mijn lesaanpak

Deze Schildercursus is er op gericht de wereld van kleur en compositie te ontdekken. Dit doen we door middel van werken met acrylverf.

In deze cursus wil ik u graag leren om uw eigen creativiteit/kunstzinnigheid te ontdekken en al doende uw eigen signatuur te ontwikkelen. Ervaring is niet nodig. Acrylverf biedt vele mogelijkheden en kan gecombineerd worden met vele andere materialen waar onder krijt, inkt, zand gesso en collage materialen. Door deze vele mogelijkheden van gemengde technieken kunt u tot mooie en originele kunstwerken komen.

In de eerste les leert u wat u met verf en uw gereedschap (penselen, schildermessen) kunt doen. In de vervolglessen komen verschillende technieken aan bod waaronder glaceren, collages maken, mixed media etc.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Les duurt 150 min.

30 minuten
€6,00
Alle dagen van de week
les
€30,00
Alle dagen van de week

Groepsles

Cursus 10 lessen.

cursus
€295,00
Alle dagen van de week
Neem contact op met Jeanet

Dit vindt onze community

Gemiddelde score per categorie:
5/5
5/5
5/5

5/5

5/5

4/5

Jeanet, jij geeft mij heel veel schilderplezier in een vertrouwde en warme omgeving waar creativiteit en inspiratie te vinden zijn. En waar ik helemaal mijzelf kan zijn. Daar heb ik erg van genoten. Heel veel dank daarvoor!

5/5

5/5

5/5

Ik kijk gewoon elke week weer uit naar mijn schilderles! Ik leer enorm veel van Jeanet en heb veel plezier met alle mensen in de schilderles. Het is voor mij een avond ontspanning, creatief bezig zijn, loslaten van dagelijkse dingen en gezelligheid.

5/5

5/5

5/5

Jeanet je bent een warm en hartelijk mens en ik geniet enorm van je schilderlessen! Je leert me goed te kijken maar vooral te durven. Veel dank daarvoor van Oetie.

‘’Een rechte horizon
‘’Gebruik maar een dikke kwast voor de lucht’’
‘’Ik zou er nog iets meer kleur inbrengen’’
‘’Vind je echt dat het klaar is?’’
Dit zijn zo van die uitspraken die ik in de afgelopen jaren van je mocht horen. Je houding ‘laat ieder zijn eigen talenten op eigenwijze ontwikkelen’ heeft mij en vele anderen erg goed gedaan. Dank je wel voor alles! Tjitske

5/5

5/5

5/5

Ik kom telkens weer terug op de schildercursus omdat ik bij Jeanet zo lekker mijzelf kan zijn. Ze brengt dingen bij me naar boven die ik zelf niet voor mogelijk heb gehouden. Ik weet niet hoe ze het doet maar ik kom graag steeds weer terug op deze schildercursus. THANK YOU!

5/5

5/5

5/5

Ik wil je hartelijk danken voor al het schilderplezier. Niet alleen je kennis en kunde maar ook je persoonlijkheid hebben bijdragen tot mijn vorming in de beeldende kunst.

5/5

5/5

5/5

Je kunt bij Jeanet lekker jezelf zijn. Het maakt niet uit welk niveau je hebt er valt altijd iets te leren. De sfeer is altijd gezellig en doordat de groepen klein zijn krijg je veel persoonlijke aandacht. De manier van lesgeven van Jeanet is enthousiast, inspirerend en ontspannend. Een aanrader voor iedereen die op een leuke en gezellige manier alles over de kunst en de mogelijkheden van het schilderen wilt leren.

5/5

4/5

5/5

Jeanet, bij jou heb ik mij leren uitdrukken met verf en kleur. Dat wat in mij is, tot uiting leren brengen. Of beter gezegd naar buiten. Jij hebt me ‘eindeloze’ mogelijkheden van expressie laten zien. Door jou ben ik gaan ervaren en heb ik geleerd mijn gevoel meer te volgen. Blij te zijn met dat wat in mij is en zich uit wil drukken in beeld. Ik leer van jou over spiritualiteit en alles wat verder reikt dan deze realiteit. Ik ben heel blij dat ik jou heb mogen leren kennen!.

5/5

5/5

5/5

Schilderen bij Jeanet is vooral: Inspirerend, betrokken, warm, uitdagend, sfeervol, professioneel, en verbindend.

5/5

5/5

5/5

Ik geniet de lessen bij Jeanet heel erg. Ik leer er op een leuke manier nieuwe technieken, krijg feedback dat me echt helpt en heb gewoon plezier bij het schilederen en in de cursus.

5/5

5/5

5/5

Ik was niet onervaren met tekenen, maar schilderen is toch een andere vaardigheid. Ik dank je voor je begeleiding en professionaliteit. Maar ook voor de warme gezellige sfeer die bij jou te vinden is.

5/5

5/5

5/5

Schilderen bij Jeanet is een feest. De vrijheid die je geeft in de lessen kan ik zeer waarderen. Niets moet, alles mag. Je komt met nieuwe ideeën/technieken. Moe van de dagelijkse beslommeringen ga ik altijd weer uitgerust van de schildercursus naar huis. En bovenal is het ook nog enorm gezellig bij je!

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Jeanet van der Meer
lid sinds: 4-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief