Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€30
per les
nog geen reviews
Joke Zonneveld
lid sinds: 2-2019

Cursus Schilderen buiten de Lijntjes!

Neem contact op met Joke

Mijn lesaanpak

Tijdens het begin van de schilderles neem ik je mee vanuit je dagelijkse to do-lijstjes modus, naar je eigen stilte om contact te maken met je creatieve laag. Van daaruit breng ik je in beweging met allerlei soorten oefeningen. Bijvoorbeeld: Je gaat schilderregels verkennen, zodat jij ze spelenderwijs naar jouw hand kan zetten.

De tweede helft van de schilderles ga je zelfstandig aan de slag. Soms gericht om een nieuwe techniek te verkennen, andere keren je eigen weg met materiaal naar keuze. Ik leer je vragen te stellen aan je schilderij als jij het even niet meer weet. Zo kom jij bij je eigen antwoorden.

Alle materiaal staat klaar: houtskool, krijt, papier, acryl- en of aquarelverf,
Experimenteren met Paraffine en Pigmenten op Papier.

Tekenborden, ezels.......Je hoeft niets aan te schaffen op voorhand.
Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.
Een les duurt 3 uur, inclusief opruimen.

En wat het je oplevert? Je handen gaan steeds meer vanzelf, je ontwikkelt lef en zelfvertrouwen, en een eigen Beeldentaal!

In mijn jaarplanning staan langere cursussen en workshops. Soms kan je ook voor een losse les instromen. Neem contact met me op voor uitgebreidere informatie, ik zie uit naar je komst.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Meedoen met de lessen kan in overleg. Materiaal is bij de prijs inbegrepen. Jongeren krijgen zonodig korting, neem dan contact met mij op.

les
€32,-
Ma Do Za
workshop
€35,-
Ma Do Za

Privéles

Een les duurt 180 minuten, alle materiaal en iets lekkers bij de prijs inbegrepen.

les
€127,00
Alle dagen van de week

Groepsles

Een workshop duurt 180 minuten. Je kunt deelnemen op een open workshop, of met een zelfgekozen groep samen met mij een datum kiezen.

workshop
€35,00
Alle dagen van de week

Groepsles

Kinderles. Les duurt 75 Minuten, om de week op donderdag

les
€12,00
Do

Groepsles

Schilderles + live muziek. Les duurt 180 minuten, inclusief materiaal.

les
€45,00
Za

Aanvullende informatie

De meeste lessen geef ik op maandag en donderdag-ochtend om de twee weken, en zaterdagmiddag elke week. Privé lessen zijn op aanvraag af te spreken buiten de vaste lessen om.

Ik bied door de loop van het jaar verschillende cursussen aan, variërend in lengte. Neem voor meer informatie contact op. Afhankelijk van extra bijzondere lessen, zoals model of Live muziek, komt er soms een toeslag bij.

Materialen, koffie en thee zijn bij de lessen inbegrepen.

Neem contact op met Joke

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Joke Zonneveld
lid sinds: 2-2019
schrijf je in voor onze nieuwsbrief