Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€25
half uur
nog geen reviews
Kees Krabben
lid sinds: 11-2016

Saxofoonles voor jong talent in Amsterdam Zuid en Centrum

Neem contact op met Kees

Mijn lesaanpak

Diep ademen en zorgeloos vrij?

Saxofoon speel je met je hele lichaam. Qua klank dichtbij de menselijke stem. Met je sax kun je zingen! Wil jij genieten van diepe klanken? Een volle, rijke saxofoon sound? Lyrische jazz en muziek die ademt. Met aandacht voor rustpunten in de muziek. Ik sta open voor diverse genres.

Muziek spelen die jij mooi vindt?

Met jarenlange ervaring, creativiteit en deskundigheid bied ik jou ruimte voor zelfexpressie. Samen maken wij muziek! Onderweg begeleid ik jou en stuur zorgvuldig aan naar jouw ultieme performance. Zin om te beginnen met saxofoon spelen? Of je juist verdiepen als gevorderde?

Stel je eens voor…

Jij en jouw saxofoon…

Een droom?

Sax spelen geeft een boost aan je zelfvertrouwen en is enorm stoer! Tussen de 8 en 21 jaar kun je beginnen. Jouw eigen muziek maken maakt je fris, scherp en gelukkig! Meteen een saxofoon huren en starten met lessen? Ontdek de saxofoon.

Saxofoonles, het mooiste cadeau?

Heb jij zin in een nieuw avontuur? Meld je vandaag nog aan voor een kennismakingsles via Amatore. Er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij.

Aangeboden Lessen


Privéles

Onder de 21 jaar. Gespecialiseerd in jong talent.

30 minuten
€25,00
Ma Di Wo
Saxofoonles voor jong talent in Amsterdam Zuid en Centrum 2
Saxofoonles voor jong talent in Amsterdam Zuid en Centrum 1
Neem contact op met Kees

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Kees Krabben
lid sinds: 11-2016
schrijf je in voor onze nieuwsbrief