Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
nog geen reviews
newdancestudios
lid sinds: 9-2018

Power Dance dansles| Ubit Iskandar

Neem contact op met

Mijn lesaanpak

Power Dance is een workout les waar verschillende dansstijlen zoals Latin, Swing, Afro dance, Street dance en Jazz dance wordt beoefend. Deze workout verbetert je flexibiliteit, houding en helpt om je spieren te versterken. Je werkt aan de ontwikkeling van je stijl van dansen, waardoor meer vertrouwen, elegantie en uitstraling krijgt. Je beweegt binnen je eigen tempo en kunnen en de combinaties zijn makkelijk te volgen.

Wij vinden het ook belangrijk om individuele correcties en persoonlijke aandacht te geven. Elke les begint met een rustige opwarming en bouwt zich op tot een cardio dans workout gevolgd door een reeks oefeningen voor balans, kracht en snelheid. Je leert verschillende dans moves, in herhaling en behapbare stukken, zodat je de vreugde ervaart dat muziek en dans jou kan bieden.

Level: Dit is een beginners les.
Leeftijden: De leeftijden van de deelnemers varieren tussen 25 en 60+ jaar.

Neem contact op met

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


newdancestudios
lid sinds: 9-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief