Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€30
half uur
nog geen reviews
Dalyn
lid sinds: 1-2018

Pianoles op maat – ontdek je muzikale stem!

Neem contact op met Dalyn

Mijn lesaanpak

Mijn piano- en clavecimbel lessen bieden een veelzijdige muzikale ervaring: ik streef naar het ontwikkelen van technische vaardigheden zowel als muzikale interpretatie; improvisatie en het bestuderen van muziek geschiedenis en theorie zijn ook inbegrepen. Bovenal wil ik mijn studenten leiden naar de ontdekking van hun eigen muzikale stem: lessen zijn ontworpen met de doelen, wensen, en capaciteiten van elke student in het achterhoofd.

Samen kiezen ik en mijn studenten hun repertoire: een deel met een oog op technische en muzikale ontwikkeling, en het andere deel om aan de voorkeuren van de student te voldoen. De vooruitgang hangt de student af: hoe snel of hoe langzaam hij/zij wil en kan werken. Maar ik probeer altijd mijn studenten te inspireren tot het bereiken van nieuwe en hogere niveaus door zachte aanmoediging.

Aangeboden Lessen


Privéles

30 minuten
€30,00
Alle dagen van de week
45 minuten
€35,00
Alle dagen van de week
uur
€40,00
Alle dagen van de week
Neem contact op met Dalyn

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Dalyn
lid sinds: 1-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief