Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€15
per les
nog geen reviews
Chassé Dance Studios
lid sinds: 11-2018

Hedendaagse Moderne dansles voor kinderen

Neem contact op met Chassé

Mijn lesaanpak

In deze hedendaagse moderne dansles streven we naar flow in het lichaam, spelen we met timing (dynamiek) en worden we bewuster in het gebruik van de ruimte, door onder andere verbinding te maken in het van en naar de grond gaan. Dit doen we door middel van techniek, maar vooral ook met plezier en aandacht voor het eigen lichaam.

Deze moderne dansles wordt gegeven voor kinderen van 9 tot 12 jaar en er is een dansles voor kinderen van 13 tot 15 jaar.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Losse les

uur
€15,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Deze moderne dansles wordt gegeven door Nadia Velberg. Nadia studeerde aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Na haar afstuderen verhuisde zij naar Curaçao, waar ze drie jaar gewerkt heeft als danser, choreograaf en docent. De afgelopen twee jaar woonde Nadia in Australië, waar ze trainde met o.a. Sydney Dance Company (Sydney) en Chunky Move Studio's (Melbourne).

Nu is ze terug in Nederland om les te geven. Haar lessen zijn dynamisch en expressief!

Hedendaagse Moderne dansles voor kinderen
Neem contact op met Chassé

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Chassé Dance Studios
lid sinds: 11-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief