Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€22,50
half uur
nog geen reviews
Marite
lid sinds: 2-2018

Leer jezelf kennen door viool spelen!

Neem contact op met Marite

Mijn lesaanpak

Op een eerste les voor een beginner zal ik proberen om zo snel mogelijk de leerling het maken van een klank te laten ervaren. Hiervoor begin ik met de basis van de algemene houding. Door eenvoudige oefeningen leer ik de stok vast te houden en misschien al de linkerhand te gebruiken. Ook probeer ik, indien de leerlingen geen verstand van muziek heeft, vanaf de eerste les aandacht te geven aan hoe de muziek op papier eruit ziet en de noten van de open snaren te laten herkennen.
Op een eerste les bij een gevorderde leerling wil ik eerst luisteren naar het allerlaatste stuk dat hij/zij geoefend heeft om te kijken waar zijn niveau is en vraag ik wat zijn interessen en doelen zijn in muziek maken, of aan welke aspecten van de techniek hij/zij wilt werken. Dan kiezen wij samen de stukken en oefeningen die hiervoor nuttig zijn.

Wat het niveau van de leerling ook is, ik geef altijd fysieke oefeningen voor voor en na het spelen, om te zorgen dat de spieren in goede staat blijven.

Aangeboden Lessen


Privéles

30 minuten
€22,50
Alle dagen van de week
45 minuten
€33,00
Alle dagen van de week
uur
€40,00
Alle dagen van de week
Leer jezelf kennen door viool spelen!
Neem contact op met Marite

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Marite
lid sinds: 2-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief