Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€15
per les
nog geen reviews
Chassé Dance Studios
lid sinds: 11-2018

Klassiek ballet voor kinderen en peuters

Neem contact op met Chassé

Mijn lesaanpak

Klassiek ballet is een statige en technische dansvorm met vaste arm-, voet-, hoofdposities en richtingen van het lijf in de ruimte.

Klassiek ballet leent zich zeer goed voor het ontwikkelen van het lichaamsbewustzijn, een sterke danstechniek en het versterken van de centrum en lichaamshouding.

De kunst van klassiek ballet is om de techniek zo goed te leren beheersen dat de techniek niet het doel, maar een middel is om beter te kunnen dansen. Voor wie zijn danstechniek wil verbeteren en zijn kracht en souplesse wil ontwikkelen is klassiek ballet een absolute basis.

Deze dansles wordt gegeven aan kleuters van 4 tot 6 jaar. Voor kinderen van 7 tot 9 jaar en kinderen van 10 tot 15 jaar oud.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Losse les

uur
€15,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Deze moderne dansles wordt gegeven door Nadia Velberg. Nadia studeerde aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Na haar afstuderen verhuisde zij naar Curaçao, waar ze drie jaar gewerkt heeft als danser, choreograaf en docent. De afgelopen twee jaar woonde Nadia in Australië, waar ze trainde met o.a. Sydney Dance Company (Sydney) en Chunky Move Studio's (Melbourne).

Nu is ze terug in Nederland om les te geven. Haar lessen zijn dynamisch en expressief!

Hedendaagse Moderne dansles voor kinderen
Neem contact op met Chassé

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Chassé Dance Studios
lid sinds: 11-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief