Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€285
cursus
nog geen reviews
Theaterkamer
lid sinds: 6-2017

Improvisatie cursus De Vloer Op in Amsterdam

Neem contact op met Theaterkamer

Mijn lesaanpak

Improvisatie cursus De Vloer Op.

In de improvisatie cursus De Vloer Op van Theaterkamer Amsterdam ga je aan de slag met spel- en improvisatie technieken. Dit doe je aan de hand van het oefenen van lange geïmproviseerde scènes. Er worden jou bekende en nieuwe technieken aangeleerd die je uiteindelijk leert toepassen in een korte improvisatie scène van maximaal 5 minuten. Een uitdagende cursus waarbij jij jouw acteertechnieken blijft ontwikkelen.

In deze cursus leer je jouw creativiteit te laten stromen. Aan hand van verschillende technieken leer je een verhaal op te bouwen en spannend te houden. De cursus is toegankelijk voor de meer gevorderde speler. Het is zeker een pre als je eerder een of meer improcursussen hebt gevolgd, maar je kunt je ook aanmelden met een achtergrond als tekstacteur of met fysiek acteren. Deelname is dan in overleg.

Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

Aangeboden Lessen


Groepsles

De cursus bestaat uit 10 lessen. ben je in het bezit van een stads of studentenpas? Dan krijg je 10% korting.

cursus
€285,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

De cursus wordt gegeven door Sarah van Halderen en Judith Sleddens.

Sabrina van Halderen begon op haar zestiende bij Toneelgroep Amsterdam en studeerde in 1994 af aan de Amsterdamse Toneelschool. Sindsdien is ze al 25 jaar als actrice werkzaam. Judith Sleddens studeerde in 2011 af als actrice aan de acteursopleiding van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sindsdien werkt zij als speler, theatermaker en docent in binnen- en buitenland aan producties voor kinderen en volwassenen.

Improvisatie cursus De Vloer Op in Amsterdam 1
Improvisatie cursus De Vloer Op in Amsterdam
Neem contact op met Theaterkamer

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Theaterkamer
lid sinds: 6-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief