Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€15
per les
nog geen reviews
Chassé Dance Studios
lid sinds: 11-2018

Hiphop Streetdance: Een creatieve en funky dansstijl

Neem contact op met Chassé

Mijn lesaanpak

Hiphop Streetdance

Hiphop Streetdance is een creatieve en funky dansstijl op de populairste hiphop muziek van tegenwoordig. er wordt vooral gebruik gemaakt van basistechnieken en arm bewegingen. Hiphop Streetdance daagt jongeren uit nieuwe expressieve mogelijkheden van hun lichaam te leren kennen, vergroten en toe te passen. Natuurlijk verschillen de behoeften per leeftijd. Hierom verschillen de lessen qua intensiviteit en soms ook qua vorm.

Alle Hiphop Streetdance lessen beginnen met een warming up als introductie. Met dit gedeelte worden de kinderen gemotiveerd en ook op hun gemak gebracht. Hierna zal de les voortgezet worden met een herhaling van de eerder geleerde pasjes en kunnen daar nog vragen over gesteld worden. Hierop volgend zullen de nieuwe danspassen ingeleid en geoefend worden. Na een korte pauze krijgen de jongeren de gelegenheid een eigen wending te geven, door eigen danspassen te integreren in het aangeleerde stuk choreografie. Dit kunnen ze nadien presenteren aan de rest en krijgen hier feedback op. Iedere les zal eindigen met een leuk spelletje en de cooling down. Er zal uiteindelijk een presentatie plaatsvinden van de hele choreografie.

De dansles wordt aangeboden aan jongeren in de leeftijdscategorieën 6-9 jaar, 10-12 jaar, 10-14 jaar en 15 jaar en ouder.

Aangeboden Lessen


Groepsles

uur
€15,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Deze les wordt aangeboden door Wahid Bayar,een Afghaanse multi-genre artiest, songwriter, producer, danser, choreograaf, theatermaker (acteur) en zakenman.

In 2001 was zijn release van "Darya", de eerste single van zijn debuutalbum Gumshuda. Sindsdien heeft hij stichtte een muziek-en productiebedrijf "Bayar Productions", gespecialiseerd in cutting-edge muziek en multimedia productie. Hij vormde ook twee succesvolle meertalige muziekgroepen, Skyllas (Rap) & WNW Kameleon (Russisch). Zijn tweede album, "Chera" (Waarom) ontving vele nominaties wereldwijd en vooral in de Verenigde Staten. De single "Chera" werd opgenomen in de internationale album van Oriental Garden (Vol.8). Hij is de eerste Afghaanse kunstenaar die een officiële Rap lied uitgebracht. De single "Birahmi" maakte deel uit van zijn debuutalbum in 2001. Wahid Bayar heeft veel met nummers in zijn tweede album met artiesten als Felipa Fernandez, Tamana, Modzdah Jamalzadah enzovoort had.

Wahid Bayar heeft liederen gezongen in verschillende andere talen, waaronder Russisch, Nederlands en Engels. Wahid Bayar biedt vaak zang als een van onze artiesten en is momenteel gecrediteerd met een aantal werken met bekende Nederlandse artiesten. Sinds het begin van zijn carrière als professioneel danser / choreograaf, Wahid Bayar uitgevoerd op tours wereldwijd in steden als New York (USA), Addis Abeba (Ethiopië), Amsterdam (Nederland), Mumbai (India) en ga zo maar door. Hij heeft ook een volledig leerplan werken met beroemde choreografen van artiesten als Justin Timberlake, Usher, Janet Jackson en Britney Spears. Wahid Bayar is gespecialiseerd in verschillende stijlen zoals Streetdance, popping, locking, Electric, Wave, en Hacking.

Hiphop Streetdance: Een creatieve en funky dansstijl 1
Neem contact op met Chassé

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Chassé Dance Studios
lid sinds: 11-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief