Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€20
half uur
nog geen reviews
Marc van Creij
lid sinds: 3-2017

Heb jij ook zo’n Sing in Zangles?!

Neem contact op met Marc

Mijn lesaanpak

Zangles Amsterdam

Tijdens mijn zanglessen staat plezier hebben voorop! Jij geeft aan wat je wilt leren en leuk vindt, zodat ik je de fijne kneepjes van het zingen kan leren.

Ik kan je helpen bij de technische kant van zingen, zoals je houding, timing en toonplaatsing, maar wat dacht je van liedinterpretatie en stage-performing, ook niet onbelangrijk!
Bij mij kun je met vele stijlen terecht of het nu gaat om Pop, Jazz, Musical of Kleinkunst/Cabaret. De lessen worden begeleid op de piano en waar nodig maken we gebruik van muziekbanden.

We beginnen de les met een kopje thee waarna we onszelf en onze stem opwarmen. Hierna gaan we aan de slag met het door jouw gekozen lied of zoeken we samen een lied om aan te werken uit mijn uiteenlopende en ruime repertoire.
Soms laat ik je voorbeelden horen, want ik vind het belangrijk om je te laten horen hoe het wel en niet vooral ook hoe het niet moet.

Het is zelfs mogelijk om je les op te nemen met de professionele opname microfoon, zodat je de les, na afloop kan terug luisteren.

Aangeboden Lessen


Privéles

uur
€30,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Neem voor het inplannen van jouw zangles contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Heb jij ook zo'n Sing in Zangles?! 1
Neem contact op met Marc

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Marc van Creij
lid sinds: 3-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief