Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€18,75
half uur
nog geen reviews
Joris
lid sinds: 10-2018

Gitaarles Amsterdam Oud West guitar lessons

Neem contact op met Joris

Mijn lesaanpak

Gitaarles voor beginners is er op gericht om géén verkeerde gewoonten aan te leren in de beginfase. De gitaar is een makkelijk instrument maar iets afleren dat niet functioneel is valt altijd zwaar. We gaan meteen muziek maken zonder noten te hoeven lezen. Akkoorden, ritmes en tokkelen, dat is waar het om draait! Alle essentie zit in de basis: 45min/les = €25.

Mijn naam is Joris en ik ben nieuw op Amatore. Sinds 30 jaar speel ik gitaar en mijn lespraktijk gaat 7 jaar terug. Mijn studenten zijn mij zeer gewaardeerd en ik ben volledig toegewijd hen te begeleiden op de eerste treden van de ladder. Een wekelijkse privéles van 45 minuten is, in mijn ervaring, de enige didactisch verantwoorde aanpak om een degelijke opbouw te garanderen en zichtbare voortgang te realiseren. Mijn sympathie gaat uit naar die leerlingen die zijn gevallen voor de klank en de vorm van de gitaar, die met heel hun hart houden van muziek en die willen spelen voor zichzelf, first and foremost!

Gitaarspelen is ontspanning. Gitaar oefenen is elke dag eventjes doen, 10 minuten.

Aangeboden Lessen


Privéles

standaard: pop & blues
Duo-lessen zijn mogelijk: graag in overleg
leeftijd: vanaf 11 jaar
extra: elektrisch gitaar Rock & Metal

45 minuten
€25,00
Ma Di
Neem contact op met Joris

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Joris
lid sinds: 10-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief