Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€15
half uur
nog geen reviews
Babak
lid sinds: 11-2018

Gelijk beginnen met Drummen en Muziek maken!

Neem contact op met Babak

Mijn lesaanpak

In mijn rol als docent percussie geef ik al jaren vaardigheden door aan leerlingen van diverse leeftijd, culturele achtergrond en met een uiteenlopend muzikaal niveau. Wat werkt? Wat niet? Wat is het geheim van ritme? Hoe past een stuk in een bredere muzikale context? Het zijn vragen waarmee ik de studenten inspireer op hun reis naar het worden van een betere muzikant. Een reis waarin bewogenheid en concentratie voor mij sleutelwoorden zijn.

Tijdens mijn lessen leg ik me toe op het beheersen van de basiselementen van drummen:
- Begrip van timing
- Coordinatie
- Noten lezen

Gevorderde studenten verdiepen met mij al deze elementen verder uit waarbij ze ook meer kennis opdoen over muziekgeschiedenis, de via muziek over te brengen emoties, de plaats van drums in een formatie en specifieke begrippen als frasering. In dienst staan van het genre dat je uitvoert en het zoeken naar een eigen stem - dat is wat ik mijn studenten mee wil geven, dat is wat mij inspireert in het traject wat ik met een student aanga. Een traject op maat, daardoor geschikt voor ieder niveau: Beginners en Gevorderde.

Aangeboden Lessen


Duoles

deze les is voor kinderen vanaf 6 tot 18 jaar oud , de prijs is voor per persoon bedoeld.

30 minuten
€15,00
Alle dagen van de week
Neem contact op met Babak

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Babak
lid sinds: 11-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief