Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€185
cursus
nog geen reviews
MeditatieKunst
lid sinds: 9-2019

Filosofische meditatie en creatieve druktechniek met verf en inkt

Neem contact op met

Mijn lesaanpak

Eenvoud en de spiegel van het zelf.
Dit is een cyclus van vijf bijeenkomsten waarbij we vanuit meditatie een tekening maken door middel van een eenvoudige printtechniek. Persoonlijk en filosofisch richten we ons daarbij op de onderwerpen ‘eenvoud’ en ‘spiegeling’.

Het maken van een creatieve print vraagt om overzicht in de tekening. Daardoor word je bij deze techniek gedwongen te vereenvoudigen en tevens te spiegelen. Hier ligt de link naar het meditatieve: we gaan op zoek naar de betekenis van eenvoud in ons eigen leven. Wat maakt dat we daar behoefte aan hebben? En hoe helpt het om onze balans te herstellen of te verstevigen?

Bij het maken van een afbeelding met behulp van een lino-druktechniek snijd je letterlijk veel weg. Je ontdoet je van datgene wat geen kleur en energie hoeft op te nemen. Dit wegsnijden is een meditatief moment. Net als het maken van de afbeelding zelf die symbool staat voor wat wél geleefd en gecreëerd wil worden. De bijeenkomsten laten zich energetisch dragen door ceremonie gebaseerd op de teachings van StarTree.

Data: vrijdag 11 okt (13.30-16 uur), vrijdag 25 okt (13.30-16 uur), zaterdag 26 okt (10.30-13 uur), vrijdag 8 nov (13.30-16 uur), vrijdag 22 nov (13.30-16 uur). Reservedatum: zaterdag 16 nov (10.30-13 uur)

Aangeboden Lessen


Groepsles

Ervaring of zogenaamd creatief talent is niet nodig. Voel je van harte welkom!

cursus
€185,00
Vr Za

Aanvullende informatie

De cursusprijs is inclusief materiaal en thee.

De blauwe afbeelding van een boom is een houtgravure van Santídio Pereira en wordt momenteel geëxposeerd in Parijs.

Filosofische meditatie en creatieve druktechniek met verf en inkt
Neem contact op met

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


MeditatieKunst
lid sinds: 9-2019
schrijf je in voor onze nieuwsbrief