Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€30
half uur
nog geen reviews
John
lid sinds: 11-2019

Eigen songs maken / improviseren met MTV Producer in Amsterdam

Neem contact op met John

Mijn lesaanpak

Wil je eigen nummers / songs leren maken en leren improviseren? Ik ben John Winckel en ik ben fulltime muziek producent en Audio Engineer in hartje Amsterdam en werk samen met MTV en Extreme Music in Los Angeles, USA. We laten de theorie even voor wat het is en gaan lekker improviseren en als je wilt ook een eigen nummer maken! Ik heb een studio dus het is ook mogelijk om nummers helemaal uit te werken en professioneel te mixen en masteren zodat het kant en klaar is om uit te brengen!

We hebben de keuze uit de gitaar (mijn hoofdinstrument) of de piano, maar eigenlijk maakt het niet uit welk instrument je speelt, neem het instrument mee en we gaan aan de slag. Een zanger of zangeres die wilt proberen te improviseren of een eigen nummer wilt proberen te maken is ook heel welkom. Ik ben begonnen op de gitaar op de leeftijd van 7 jaar en ben sindsdien nooit gestopt. Ik heb tot mijn 19de lessen gevolgd van een zeer getalenteerd leraar (Jean-Baptiste Koevoets). Ik heb altijd mijn eigen nummers gemaakt en improviseren is voor mij het leukste. Na mijn 20ste ben ik Audio Engineering gaan studeren en sindsdien maak ik volledige nummers die ik vooral in Amerika op de markt breng. Nu vraag je je misschien af, waarom wilt deze meneer les geven aan anderen?

Improviseren vind ik geweldig en nieuwe songs maken natuurlijk ook! Voor mij is het geweldig om met anderen creatief bezig te zijn en ook veel lol te hebben en wie wil er nou niet met een nieuwe song, zelf gemaakt, naar huis gaan? Dat is wat ik je wil aanbieden, leren improviseren en je eigen nummers maken. Hoe doe je dat? Waar haal je inspiratie vandaan? Dat allemaal laat ik je op een speelse manier ontdekken in een sessie met mij.

Benieuwd naar wat ik zelf zoal produceer?

Aangeboden Lessen


Privéles

Leeftijd: vanaf 9 jaar, zolang de leerling een basis heeft is het al mogelijk om te gaan improviseren en eigen nummers te schrijven.

uur
€50,00
Alle dagen van de week
30 minuten
€30,00
Alle dagen van de week
maand
€185,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Ik heb een akoestische gitaar en piano staan voor je. Bespeel je een ander instrument? Geen probleem, neem hem mee en we gaan aan de slag, ik op de gitaar of piano en jij op jouw eigen instrument.

Eigen songs maken / improviseren met MTV Producer in Amsterdam
Neem contact op met John

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


John
lid sinds: 11-2019
schrijf je in voor onze nieuwsbrief