Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€16
half uur
nog geen reviews
Stijn van Rijsbergen
lid sinds: 11-2017

Drumles Op Maat In Haarlem!

Neem contact op met Stijn

Mijn lesaanpak

Drumles op maat in Haarlem

In mijn drumlessen ligt de focus op de individuele ontwikkeling van de leerling. Ik geef drumles op maat vanuit een uitgebreide ervaring in een breed spectrum van muzikale activiteiten, o.a. live spelen op allerlei podia, componeren van songs en drumpartijen in solo- en band-setting, arrangeren en produceren van drumopnamen in de studio.

Ik zie leren drummen als een mooie toevoeging aan de algemene ontwikkeling, ongeacht leeftijd. Naast de fysieke uitdaging en voldoening, is het leren maken van muziek goed voor intellectuele stimulatie. Bovendien is het leren maken van muziek een nieuwe manier vinden voor zelfexpressie. Ik houd er hierom van om veel te werken met bekende nummers, om de partijen uit te zoeken en om het gevoel van voor een groot publiek spelen te emuleren.
De leerling krijgt les in mijn persoonlijke opname-/productie-/lesruimte naast het station in Haarlem. Hier kan ik de leerlingen, naast het werken aan drumtechniek, coördinatie, sound en kennis van allerlei ritmes en grooves, d.m.v. het meespelen met andere instrumenten wegwijs maken in het samen spelen met andere bandleden en het componeren van eigen songs en drumpartijen.

Daarnaast maken we 2x per periode een professionele kwaliteit geluidsopname van jouw spel op een song naar keuze! Hiermee wordt de leerling bekend met het spelen in een studio-situatie, en heeft iedereen iets om te laten horen aan anderen, om zichzelf te kunnen evalueren, en om het groeiproces duidelijk te kunnen horen plaatsvinden!

Aangeboden Lessen


Privéles

45 minuten
€25,00
Alle dagen van de week
Drumles Op Maat In Haarlem! 3
Drumles Op Maat In Haarlem! 1 Drumles Op Maat In Haarlem!
Neem contact op met Stijn

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Stijn van Rijsbergen
lid sinds: 11-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief