Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€22
half uur
5/5 (7)
Maarten Diesfeldt
lid sinds: 10-2017

Drumles in muziekstudio Amsterdam-West

Neem contact op met Maarten

Mijn lesaanpak

De drumlessen vinden plaats in een compleet uitgeruste muziekstudio met twee drumsets en een monitor voor elke drumset zodat je kan meespelen op je favoriete muziek. De studio bevindt zich in een voormalige wasmachinefabriek in Amsterdam-West, vlakbij het Westerpark.


Bij het lesgeven ga ik uit van de persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden van elke student. Tijdens mijn lessen maak ik o.a. gebruik van groove software als Ableton Live. Ableton Live is een handige tool om een leerling mee te laten spelen met zijn of haar favoriete muziek, muziek kan vertraagd worden of afgespeeld worden in een loop, zodat je alle tijd hebt om je drumpartijen te verfijnen op de muziek.Ik geef les aan studenten jong en oud vanaf 6 jaar. Het einde van een lesperiode kan worden afgesloten met een studio- en video-opname, zodat je je drumskills aan vrienden en familie kan tonen, of een video op je eigen Youtubekanaal kan posten.

 Desgewenst kan ik leerlingen bekend maken met muzieknotatie. Ik maak gebruik van een uitgebreide verzameling drumboeken als aanvulling voor mijn lesmethode. Muzieknoten kunnen lezen is een vereiste voor toelating tot het conservatorium. Daarnaast helpt het bij het studeren en begrijpen wat je speelt.Ik heb inmiddels 15 jaar leservaring en ben in 2010 cum laude afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast heb ik een masteropleiding Muziekproductie afgerond in 2012.

Aangeboden Lessen


Privéles

30 minuten
€22,00
Alle dagen van de week
45 minuten
€33,00
Alle dagen van de week
uur
€44,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Vanaf 21 jaar is het wettelijk verplicht 21% BTW op het lesgeld te berekenen. De vernoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Drumles in muziekstudio Amsterdam-West 1
Drumles in muziekstudio Amsterdam-West Drumles in muziekstudio Amsterdam-West 3
Neem contact op met Maarten

Dit vindt onze community

Gemiddelde score per categorie:
5/5
5/5
5/5

5/5

5/5

5/5

Erg leuke lessen, in een mooie studio!

5/5

5/5

5/5

Ik vond de lessen die ik had gevolgd erg leerzaam. De sfeer en hoe Maarten les gaf waren top! Ik mocht ook zelf leidjes kiezen die ik leuk vond en daarop leren drummen, verder kreeg ik altijd complimenten en dat maakte me heel zeker :D
Maarten is een hele aardige jonge man , ik zou in de toekomst zeker terug willen drummen bij hem!

5/5

5/5

5/5

Maarten is een hele aardige en rustige leraar. Hij leert je te drummen met mooie accenten, maar verder geen uitsloverij. Hij houdt erg goed rekening met het niveau van de leerling en de wensen die je hebt. En als het even niet lukt, dan neemt hij even wat gas terug en geeft je de handvatten zodat het je wel lukt. Hij verwerkt soms lesstof in nummers die je zelf hebt uitgekozen en dat maakt het drummen/oefenen helemaal geweldig!
De studio waarin de lessen gegeven worden is erg fijn en de sfeer die er hangt is uitermate prettig.

5/5

5/5

5/5

De lessen zijn erg ontspannen, zonder hun effectiviteit te verliezen. Je richt je voornamelijk op de muziek en stijl die je zelf leuk vindt, wat erg goed werkt voor de motivatie en inspiratie. En die muziek werkt dan als aanleiding voor oefeningen en het bestuderen en lezen van de (blad)muziek. Maarten is ontspannen en geduldig, een erg prettige leraar.

5/5

5/5

5/5

De lessen van Maarten zijn erg relaxed. Ze bestaan uit een goede mix van techniek oefeningen en het plezier van meespelen met muziek die je zelf aandraagt. Maarten is erg geduldig en geeft je veel tips mee naar huis zodat je zelf verder kan oefenen. Te gek!

5/5

5/5

5/5

Ik heb altijd erg genoten van de drumlessen van Maarten. Hij pakt het ontspannen aan met veel geduld, positiviteit en ruimte voor eigen inbreng.

5/5

5/5

5/5

Ik volg nu een paar jaar les bij Maarten. Ik kom altijd met meer energie terug na een les. Door zijn ontspannen aanpak en geduld geeft hij ruimte aan de persoonlijke leercurve van de leerling. Hij past zich snel aan en geeft handige tips.
Het voelt niet als "moeten" en dat is precies waar een hobbie voor is.
Ik heb een paar lessen bij een andere leraar gevolgd waar ik niet met plezier naar toeging omdat hij te veeleisend was qua drumtempo en zelfstudie. Bij maarten ziet hij de drumles ook als een oefenuur waardoor ik geen druk voel.
Ik beveel hem aan voor iedereen die wil leren drummen op een ontspannen manier!

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Maarten Diesfeldt
lid sinds: 10-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief