Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€17
half uur
nog geen reviews
Barry Lok
lid sinds: 2-2018

Drumles Barry Lok

Neem contact op met Barry

Mijn lesaanpak

Bij mij krijg je uitsluitend persoonlijke aandacht. Naast drumles geef ik advies bij bijvoorbeeld het kopen van een drumstel. Samen bekijken we wat de beste keuze voor je is. Alle leerlingen kunnen buiten hun les om ook altijd bij mij met hun brandende vragen terecht via bijvoorbeeld e-mail.

In de drumles besteed ik aandacht aan onder andere: onafhankelijkheid, techniek, coordinatie en timing. Ik maak gebruik van verschillende soorten drumboeken waaronder bijvoorbeeld Real Time Drums, Stick Control en The New Breed.

Tijdens de drumles speel je geregeld met jouw favoriete liedjes mee. In de studio kunnen video- en geluidsopnames worden gemaakt zodat je jezelf kunt terugzien en terughoren. Dit filmpje of geluidsfragment krijg je ook mee om het bijvoorbeeld op YouTube of Facebook te plaatsen.

Mijn studio is voorzien van een zesdelige Yamaha Maple Custom Absolute drumset met Masterwork Cymbals. Airco is aanwezig. De studio is verder voorzien van een spiegel, van een 40-inch Philips Smart TV, van een Harman Kardon speakerset, van een PC met Spotify, van een Yamaha mengtafel en van een Marantz versterker.

Aangeboden Lessen


Privéles

30 minuten
€17,00
Alle dagen van de week
Neem contact op met Barry

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Barry Lok
lid sinds: 2-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief