Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€25
half uur
nog geen reviews
Nik Vee
lid sinds: 11-2018

Dit ben ik! Maak jouw zelfportret.

Neem contact op met NikV

Mijn lesaanpak

Mijn lessen zijn een ontdekkingsreis. Aan de hand van kleine opdrachten probeer ik de vrijheid te zoeken. Waar een ieder in eerste instantie zal voelen dat kaders een belangrijke rol spelen zal dat gaande weg verdwijnen. We gaan op een andere wijze naar ons zelf kijken. Materialen onderzoeken en kleuren ontdekken. Waarin herken je jezelf en wat stoot je af? Het uiteindelijke resultaat is een zelfportret wat misschien niet helemaal op je jasje lijkt. Maar zeker de moeite waard om mee naar huis te nemen.

Ik kom naar je toe (wel graag een reiskostenvergoeding), ik woon in Almere. Dit project bestaat uit 3 lessen van 2 uur. Deze lessen kunnen individueel, maar ook in groepsverband worden gegeven.
Individuele lesprijzen in overleg.

Aangeboden Lessen


Groepsles

In principe kan ik deze lessen aanpassen naar elke doelgroep of leeftijdscategorie. Dus vraag me vooral wat de opties zijn.

uur
€50,00
Alle dagen van de week
uur
€50,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Alle data en wensen in overleg. Ik ben flexibel. Almere , Amsterdam zijn beiden voor mij te bereizen.

Dit ben ik! Maak jouw zelfportret. 3
Dit ben ik! Maak jouw zelfportret. 1 Dit ben ik! Maak jouw zelfportret.
Neem contact op met NikV

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Nik Vee
lid sinds: 11-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief