Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€31,25
cursus
nog geen reviews
Liesbeth van Keulen
lid sinds: 3-2017

Cursus portretschilderen vanaf het Platte vlak

Neem contact op met Liesbeth

Mijn lesaanpak

Wil je, je in portretschilderen verdiepen op een ontspannen, niet-pretentieuze manier? Tijdens deze cursus werk je naar interessante voorbeelden van de grootste meesters uit de kunstgeschiedenis en naar foto’s. Door het naschilderen van zorgvuldig gekozen afbeeldingen van uiteenlopende portrettisten uit verschillende stijlperiodes leer je in een stevig tempo beter portretschilderen. Het werken vanaf zelf gemaakte of reeds bestaande foto’s leert je de vertaalslag maken naar een geschilderd portret met een eigen signatuur.

Je werkt met je eigen favoriete verf, olieverf of acrylverf. Voor wie niet met oplosmiddelen wil schilderen is het schilderen met watervermengbare olieverf (bijv. Cobra van Talens) een goed alternatief. Ook is er een afzuigsysteem in het lokaal waardoor we niet in de dampen hoeven te werken.

Aangeboden Lessen


Groepsles

Een les duurt 180 minuten

les
€31,25
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

De cursus is exclusief materialen, maar inclusief koffie, thee en koekjes. De cursus wordt op donderdagavond gegeven.

Portretschool Amsterdam biedt voor elk wat wils aan als je wil leren portretschilderen: eendaagse workshops, meerdaagse zomercursussen, schilder- en tekencursussen gedurende het hele jaar en zelfs een tweejarige opleiding tot portretschilder!

Neem contact op met Liesbeth

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Liesbeth van Keulen
lid sinds: 3-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief