Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€285
cursus
nog geen reviews
Theaterkamer
lid sinds: 6-2017

Cursus Fysiek acteren 2.5 korte productie

Neem contact op met Theaterkamer

Mijn lesaanpak

Cursus Fysiek acteren 2.5

De cursus Fysiek acteren 2.5 is voor spelers die al veel ervaring hebben met acteren en verder willen ontdekken, wat een meer fysieke benadering oplevert. Misschien heb je al eerder een cursus fysiek acteren gevolgd en wil je de vaardigheden uitbreiden. Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Je maakt een 12 weken jouw eigen fysiek korte voorstelling. Onder begeleiding en regie ontwikkel jij het proces van blank canvas tot de première. Wat wil je vertellen en hoe ga je dat doen? In overleg met de docent maak je keuzen over elementen die jouw voorstelling vorm gaat geven.
Er kan worden gewerkt vanuit tekst, beweging, fysieke emotie, absurdisme, humor, tragedie of een combinatie daarvan.

Je leert je fysiek en ruimtelijk bewustzijn te ontwikkelen.
Je ontdoet je van ‘parasiet’bewegingen en je leert bewegingen op het noodzakelijke te minimaliseren. Je leert je intenties en verbeeldingskracht zowel in tekst, handeling en beweging uit te drukken en precies te plaatsen op het podium.

Aangeboden Lessen


Groepsles

De cursus bestaat uit 12 lessen.

In het bezit van een stads/studentenpas? Dan krijg je 10% korting. Neem contact op voor meer informatie.

cursus
€285,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. Liever geen (sport)schoenen die witte strepen op de balletvloer veroorzaken.

Neem contact op met Theaterkamer

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Theaterkamer
lid sinds: 6-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief