Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€267
cursus
nog geen reviews
Theaterkamer
lid sinds: 6-2017

Cabaret cursus 1.0 in Amsterdam voor iedereen

Neem contact op met Theaterkamer

Mijn lesaanpak

In de Cabaret cursus 1.0 van Theaterkamer Amsterdam leer je een eigen verhaal maken en performen. Je kunt jouw verhaal vorm geven op verschillende manieren. Beeldend, als lied, een solo of misschien wel een samenspel. Waar het in de kern omgaat is dat jij opzoek gaat naar jouw eigen creativiteit en verbeelding en dat je leert hoe je in je eigen kracht kan staan. Hoe zie jij de wereld en dingen om je heen en hoe vertaal je dit naar theater? Je werkt toe naar een korte presentatie, waarbij je jouw wereld kunt delen met het publiek.

De Cabaret cursus 1.0 is toegankelijk voor absolute beginners en voor iedereen die al ervaring heeft met acteren. Voor mensen die zich willen verdiepen in kleinkunst, eigen materiaal willen schrijven en dat op authentieke wijze willen overbrengen naar het publiek.

Aangeboden Lessen


Groepsles

De cursus bestaat uit 9 lessen. Ben jij in bezit van een studenten of stadspas? Dan krijg jij 10% korting.

cursus
€267,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Kledingadvies: Draag in de lessen gemakkelijk zittende kleding waarin je vrij kunt bewegen. De voorkeur gaat uit naar spelen op blote voeten, maar sokken of schoenen waarmee je niet kunt uitglijden zijn ook toegestaan.

Neem contact op met Theaterkamer

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Theaterkamer
lid sinds: 6-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief