Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€18
per les
nog geen reviews
StudioR
lid sinds: 1-2018

Bronzen Beelden Boetseren Rotterdam

Neem contact op met

Mijn lesaanpak

Werken in was is een voorwaarde voor de goedkoopste en kortste weg naar het maken van een bronzen beeld in een toch op zich al prijzig medium. Alles wat brandbaar of smeltbaar is, kan uiteindelijk tot brons omgetoverd worden.

De workshops “was” boetseren zitten boordevol tips en handigheden. De begeleiding zal individueel zijn, voor beginners en gevorderden. De cursussen en workshops worden gegeven door Corinna de Jong.

Indien er interesse bestaat voor een aansluitende workshop zelf leren in te mallen, gieten en afwerken van de gemaakte wassen beelden, kan dit georganiseerd worden door middel van een korte maar intensieve workshop bij een kunst en bronsgieterij te Dreumel.

De mogelijkheid bestaat uw gemaakte beelden “in was” af te geven, zodat het voorbereiden, gieten en afwerken voor u gedaan wordt bij kunst & bronsgieterij Atelier 80 te Dreumel. De kosten worden vooraf door de gieterij bekend gemaakt.

Het maximaal aantal deelnemers is 10 per groep. Lessen worden afgerekend door middel van een strippenkaart.

Aangeboden Lessen


Groepsles

les
€18,00
Alle dagen van de week
cursus
€420,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Op maandagen is er les bij Atelier 80 te Dreumel.

Neem contact op met

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


StudioR
lid sinds: 1-2018
schrijf je in voor onze nieuwsbrief