Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€21
half uur
5/5 (1)
Tommy
lid sinds: 8-2017

Basgitaarles? Gitaarles? Songwritingles? Of alledrie?!

Neem contact op met Thomas

Mijn lesaanpak

Beginnen met gitaar? Of basgitaar? Speel je al een tijdje maar wil je gewoon beter worden dan je ooit zelf voor mogelijk zou houden? Speel je in een band en heb je tips nodig? Wil je een kneitergoeie song schrijven maar weet je nog niet waar te beginnen? Ik help je!

Mijn naam is Tommy Veenstra en ik ben 25 jaar oud. Ik sta met beide benen in de hedendaagse muziekindustrie als bassist en songschrijver (o.a Lucas Hamming, Jelte Tuinstra, Roel Van Velzen, Benjamin Herman, New Cool Collective, The Real Youth, The Upsessions etc) en ik breng mijn enthousiasme graag over op anderen. Al vanaf het moment dat ik zelf voor het eerst een gitaar oppakte of een liedje schreef help ik anderen met mijn eigen vergaarde kennis.

Ik heb mijn bachelor of music gehaald aan het Conservatorium van Amsterdam aan de Pop Department en ik geef les in mijn huis in hartje Amsterdam. (10min lopen vanaf CS). In overleg kom ik ook bij jou thuis. Alle lessen zijn op maat en aangepast aan wat jíj wil leren. Techniek? Theorie? Solfege? Covers? Improvisatie? Samen gaan we aan de slag. Of je nu 9, of 99 jaar oud bent.

Aangeboden Lessen


Privéles

Boven de 21 jaar.

45 minuten
€42,00
Alle dagen van de week

Privéles

Onder de 21 jaar.

45 minuten
€32,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

De tarieven gelden voor zowel mijn Gitaarles, basgitaarles en songwritingles.

Neem contact op met Thomas

Dit vindt onze community

Gemiddelde score per categorie:
5/5
5/5
5/5

5/5

5/5

5/5

Altijd leuk, afgestemd op mijn niveau en iemand van wie je veel kan leren!

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Tommy
lid sinds: 8-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief