Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€5
half uur
5/5 (2)
Djembé Dramé
lid sinds: 2-2017

Afrikaanse djembélessen in Amsterdam West

Neem contact op met Djembé

Mijn lesaanpak

In de les staat het samenspel op nummer 1. Je leert op de djembé per ritme een stuk achtergrond van dat betreffende ritme: bv. een feestritme, een doop of trouwritme etc. Per ritme leer je de verschillende djembé partijen. De hoeveelheid partijen (want elk ritme heeft er velen) ligt aan het niveau van de groep: beginners leren 2 tot 3 partijen, halfgevorderden 3 tot 4 partijen etc..

Tijdens de les wordt er gerouleerd op de doundouns, zodat iedereen een kans krijgt die ook te bespelen.

Techniek waaraan wordt gewerkt is verschillende slagen die een ander geluid voortbrengen zoals de slap, toon en bas, je houding en de stand van de djembé.

Bij de beginners wordt de techniek, na een goede uitleg en oefening, wekelijks in de warming up geoefend. Bij de halfgevorderden en gevorderden is techniek het wekelijks huiswerk en wordt er regelmatig in de lessen een ‘rondje techniek’ gedaan. Bij de hogere niveau’s wordt er naast moeilijkere ritmes ook aan solo partijen gewerkt en worden de ritmes die op de doundouns worden gespeeld complexer.

Maar vooral belangrijk voor Moussé is de wisselwerking met zijn cursisten: “Als zij vol energie zijn krijgen ze dat 3 dubbel terug. Hebben ze een wat mindere dag dan probeer ik ze met plezier en energie naar huis te laten gaan, wat denk ik meestal lukt”.

Afrikaanse percussie is voor alle leeftijden en niveaus!!

Aangeboden Lessen


Groepsles

Een normale les duurt 80 minuten.

uur
€10,00
Alle dagen van de week
les
€14,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Je kunt van ons een instrument huren per muziekles en als je het leuk vindt hebben we ook djembé's te koop

Afrikaanse djembélessen in Amsterdam West 3
Afrikaanse djembélessen in Amsterdam West 4 Afrikaanse djembélessen in Amsterdam West 2
Neem contact op met Djembé

Dit vindt onze community

Gemiddelde score per categorie:
5/5
5/5
5/5

5/5

5/5

5/5

Bij de lessen van Mousse druipt zijn enthousiasme er vanaf! En het familiegevoel dat hij graag wil creëren zorgt voor een warm muziekzaal bad. Met zijn uniek manier van uitleggen en rekening houden met verschillende niveau's, kan iedereen leren Djembe spelen bij Mousse en zichzelf daarin steeds meer verbeteren. Een les van Mousse smaakt altijd naar meer!

5/5

5/5

5/5

Mousse houd van gezelligheid en plezier maken en dat merk je dan ook altijd, zijn warme aandacht en hoge niveau van spel zijn voor iedereen een genot. Een top leraar die alle stijlen en ritmes beheerst, met recht een master drummer.

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Djembé Dramé
lid sinds: 2-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief