Vind lessen in muziek, dans, beeldende kunst en acteren
€5
per les
nog geen reviews
Gel Dansvereniging
lid sinds: 2-2017

50s Rock ‘n Rolldansen

Neem contact op met Gel

Mijn lesaanpak

50s Rock 'n Rolldansen

Bij Gel leer je het echte rock 'n' roll-dansen uit de 50s. We geven cursussen op verschillende niveaus. Na de les is er vrijdansen, waarbij je het geleerde in de praktijk kunt brengen of gewoon gezellig een drankje kunt drinken aan de bar. Elke cursusperiode wordt afgesloten met een spetterend feest met een live rock ‘n’ roll-band! We dansen iedere dinsdagavond in A'dam-West: Borgerstraat 112 (bij Kinkerstraat). Kom een keer kijken, ontdek hoe leuk het 50s Rock 'n Rolldansen is en word lid!

” Wat is dat dan, dat ‘echte’ Rock ’n Roll-dansen?”
Voor ons is dat de dansstijl zoals je die kunt zien in de oude Bill Haley-films, zoals Rock Around the Clock of Don’t Knock the Rock. Het kenmerkende van de Rock ‘n’ Roll muziek, het strakke doorlopende ritme met de heldere overslag, wordt gebruikt bij het dansen. Dansen bij Gel wordt hierdoor gekenmerkt door drie zaken: spanning, laag bij de grond en vooral HEEL VEEL LOL!

Aangeboden Lessen


Groepsles

uur
€5,00
Alle dagen van de week

Aanvullende informatie

Gel heeft in totaal 5 cursussen waarin we onze truken aanleren. Elke cursus behelst 10 lessen. Daarnaast is er nog een cursus waar het alleen om stijl draait en acrobatiekcursus voor het betere gooi en smijtwerk.

50s Rock 'n Rolldansen, met *gratis* Proefles! 3
50s Rock 'n Rolldansen, met *gratis* Proefles! 2 50s Rock 'n Rolldansen, met *gratis* Proefles!
Neem contact op met Gel

Review deze les

Heb jij deze les gevolgd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Laat door middel van het aantal hartjes zien hoe je de les hebt ervaren. Help andere leerlingen met kiezen door jouw antwoorden toe te lichten.


Gel Dansvereniging
lid sinds: 2-2017
schrijf je in voor onze nieuwsbrief