Schilderlessen in Amsterdam rechtstreeks te boeken op Amatore
Bhiswan
lid sinds: 2-2017
06 Maart 2019

Heb jij altijd al willen schilderen als Picasso? Of als een van de Nederlandse helden? Van Gogh of Rembrandt. Ben jij altijd al gefacineerd geweest van het prachtige werk die deze meesters hebben achter gelaten en is schilderen ook jouw passie? Amatore is de geschikte plek om jou passie voor schilderen te vergroten en meer te leren, namelijk door een van de vele schilderlessen te volgen die nu op Amatore staan.

Ben je benieuwd welke lessen dit zijn? Bekijk het actuele aanbod aan schilderlessen in Amsterdam op Amatore.

 

Schilderlessen in Amsterdam rechtstreeks te boeken op Amatore

Schilderlessen in Amsterdam op Amatore

Op Amatore vind je passende schilderlessen voor iedereen. Begin je net met schilderen of ben je al een stukje verder? Geen probleem! De docenten op Amatore geven schilderles op elk gewenst niveau. Wil jij graag portretten leren schilderen of leer je liever prachtige landschappen maken zoals Bobb Ross dat deed. Het kan allemaal. Op Amatore vind je namelijk schilderles in Amsterdam op maat en in elke stijl. Jong of oud, voor een ieder is er een passende schilderles.

Via ons kun je alvast online kennis maken met een docent. Vervolgens brengen we jou snel en eenvoudig in contact met de leraar van jouw voorkeur. Ben je al meteen overtuigd? Dan kun je rechtstreeks een les boeken door simpelweg op de ”boek les” knop te drukken op de lespagina van de docent. Hieronder een voorbeeld van een lespagina met de ”boek les” knop om het duidelijker voor je te maken.

Auto Draft 33

Naast dat schilderen een interssante bezigheid is, is het ook nog eens goed voor jouw gezondheid. Wist jij dat schilderen stress vermindert? Het leven kan soms erg vermoeiend zijn, veel mensen gebruiken schilderen als manier van ontspannen. Hieronder nog 3 redenen waarom schilderen goed voor je is:

  • Verbetert jouw concentratie: Door je te concentreren op de details in jouw schilderij, bouw je essentiele vaardigheden in focus op.
  • Vergroot jouw creativiteit: Of de schilderij nu abstract, realistisch of chaotisch is, schilderijen zijn een manier van artistieke expressie. De schilderijen eisen van je dat je interessante niet traditionele werken maakt of dat je fantasierijke manieren bedenkt hoe je het beeld tot leven brengt. Hierdoor leer je vernieuwend te zijn en iets te creeren met een persoonlijke toets.
  • Geeft je een positieve mindset: Het maken van een schilderij leert je om anders te kijken naar de visuele wereld om je heen en laat je de schoonheid van het leven waarderen. Je krijgt een nieuwe waardering voor de textuur van de barst van een boom of de vacht van een hond, van de verschillende schaduwen die spelen op de kale witte muren etc. Het omarmen van de schoonheid om je heen geeft je een positievere kijk op de wereld en kan zelfs het risico op depressies verminderen.

Genoeg redenen voor jou om de knoop door te hakken en schilderles te gaan volgen. Word jij straks onze nieuwe Rembrandt van Rijn? Via Amatore vind jij een docent die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Bekijk het totale aanbod van schilderlessen in Amsterdam en maak een keuze!

Wij wensen je veel succes en plezier bij het volgen van jou schilderlessen.

 

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief