Reviews op Amatore
Kevin Konings
lid sinds: 5-2016
07 Maart 2017

Reviews op Amatore

Op Amatore vinden leerlingen docenten en docenten leerlingen. Na het volgen van een les is het mogelijk om de lessen te reviewen. Lees op deze pagina wat je moet weten over het geven en ontvangen van reviews.

Vraag en antwoord voor docenten

Wat betekent de review functionaliteit voor docenten?

Als docent kun je je leerlingen uitnodigen om een review te schrijven. Ook wanneer een leerling niet via Amatore contact met je heeft gezocht, maar wel jouw les heeft gevolgd.

Dit is een unieke kans om in een relatief korte periode veel feedback op te halen en meer leerlingen naar jouw les te trekken!

Waarom zou ik mijn les laten reviewen door mijn leerlingen?

Een goed beoordeelde les wordt beter gevonden en vaker bekeken. Ga voor jezelf maar na. Als jij een cursus of training wilt volgen of een nieuw instrument gaat kopen, wat doe je dan? Je vraagt de mensen uit je omgeving of zij ervaring hebben met jouw potentiële aankoop. Of je leest reviews op het internet. Dit is nu ook mogelijk op Amatore.

Daarnaast worden je reviews op den duur ook in de Google zoekresultaten weergegeven. Zoals in het voorbeeld hieronder. Dit zorgt ervoor dat jouw les eruit springt ten opzichte van de lessen van je collega’s.

Review-Amatore

En tot slot, helpen reviews je om je lessen beter vorm te geven. Zeker wanneer je meerdere reviews hebt ontvangen en eventuele trends ziet in de feedback van jouw leerlingen.

Waaruit is een review opgebouwd?

Een review van een les op Amatore bestaat uit drie punten.

Reviews-Amatore

Deze drie punten worden beoordeeld met 0 – 5 hartjes. Het gemiddelde van deze drie scores vormen de totaal score die wordt getoond op het lessenoverzicht op Amatore.

Hoe kan ik iemand uitnodigen om mijn les te reviewen?

Als docent kan je inloggen op Amatore en per les een review-link kopiëren. Deze link verwijst naar de plek op Amatore waar leerlingen jouw les kunnen reviewen. Dit is het review-gedeelte dat ook onderaan jouw lespagina wordt weergegeven. Je komt dus ook op deze plek als je helemaal naar beneden scrollt op je lespagina.

Ook sturen wij je een mailtje op het moment dat een leerling contact met je zoekt. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe je de reviews voor je kunt laten werken.

Ben je nieuw op Amatore?

Geef jij les maar bied je lessen nog niet aan via Amatore? Maak dan snel een profiel aan. Vind nieuwe leerlingen en nodig hen uit om je les te reviewen.

Vraag en antwoord voor leerlingen

Waarom zou ik de les die ik gevolgd heb reviewen?

Als leerling help je jouw docent met het bereiken van meer leerlingen. Goed beoordeelde lessen worden beter gevonden en vaker gevolgd.
Daarnaast help je ook andere leerlingen op Amatore met het maken van hun keuze. Want wie kan nu beter vertellen hoe een les is ervaren dan degene die de les heeft gevolgd?

Hoe kan ik een les reviewen?

Als het goed is ontvang je van jouw docent een mail met daarin een review-link. Op het moment dat je hierop klikt kom je automatisch op de plek waar je je review kunt schrijven.

Kan je niet wachten om te vertellen hoe goed je een les vond? Ga dan naar de lespagina van de docent en vul onderaan de pagina het review formulier in!

Vragen? Mail Team Amatore

schrijf je in voor onze nieuwsbrief