''De vaart kwam er pas echt in toen mijn leerlingen reviews begonnen te plaatsen''
Kevin Konings
lid sinds: 5-2016
20 Juli 2017

Amatore bundelt en promoot het aanbod aan creatieve lessen. Hierdoor kunnen docenten doen waar zij goed in zijn: lesgeven. Geen gedoe met website hosting, marketing en acquisitie. Gewoon een profiel op Amatore en les geven.

Tegelijkertijd willen we zoveel mogelijk mensen in Amsterdam en (straks) daarbuiten kennis laten maken met een (amateur)kunst door het te doen,  te ervaren.

Titia maakte onlangs gebruik van onze zomer actie. Lees hoe Amatore en de reviews van enthousiaste leerlingen Titia hebben geholpen bij het vinden van nieuwe leerlingen.

Ik ben vanaf het begin bij de opbouw van Amatore betrokken geweest. Heb het snel zien uitgroeien tot een groot muziek- en kunstplatform.
Omdat Amatore werkt via de sociale media is het makkelijk snel iets te delen, te reageren of te promoten. Het bereik is erg groot op een vrij moeiteloze manier.

Zelf heb ik pagina’s voor zang- en pianoles. Druppelsgewijs kwamen er nieuwe leerlingen binnen via de site. Maar de vaart kwam er pas echt in toen een aantal van mijn leerlingen reviews begonnen te plaatsen. Waar de nieuwe aanwas voorheen voornamelijk via mond-tot-mond reclame verliep, werken nu de reviews op dezelfde manier – maar dan op veel grotere schaal. Mensen krijgen op een persoonlijke manier info over de inhoud van mijn lessen, de sfeer en de werkwijze. Zo kunnen ze redelijk goed beoordelen of dat bij hen past.

Amatore is ambitieus, wil op meer gebieden dan didactiek mensen uit de (amateur)kunst met elkaar in contact brengen.

Meer-leerlingen-Amatore

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen om je les extra te promoten. Laat het ons weten via de chat of mail naar team@amatore.nl

schrijf je in voor onze nieuwsbrief