Boeken en betalen via Amatore - wat zijn de voordelen?
Kevin Konings
lid sinds: 5-2016
04 April 2018

De afgelopen twee maanden zijn we druk bezig geweest met het inwinnen van feedback van enthousiaste docenten. Dit leverde de volgende interessante inzichten op.

Ik vind het vervelend om achter mijn geld aan te gaan als ik al les heb gegeven.

Geen probleem, lossen wij op. Vanaf vandaag betaalt een leerling voordat hij de les heeft gevolgd. Op het moment dat jij de aanvraag accepteert ben jij verzekerd van het lesgeld. Iedere week wordt je uitbetaald.

Mocht je niet reageren op een aanvraag (gaan we niet vanuit) dan krijgt de leerling zijn geld automatisch terug.

Ik vind het vervelend dat mijn collega docenten voor veel te weinig een privéles aanbieden.

Begrijpen we, op die manier wordt de markt kapot gemaakt. En hier wordt op de lange termijn niemand beter van. Vanaf vandaag is de minimumprijs voor een privéles €15,-. Lessen onder deze prijs kunnen niet geboekt worden.

Soms zegt een leerling last minute af. Ondanks dat ik aangeef dat er tot 24 uur van tevoren verzet kan worden, kan ik vaak fluiten naar mijn geld.

Onsympathiek zeg! Wanneer jij je agenda vrijhoudt voor de één kan je de ander niet inplannen. Hierdoor loop jij inkomsten mis, wanneer er wordt afgezegd. Vanaf vandaag wordt de les vooraf betaald, waardoor jij altijd je geld ontvangt. Wel zo eerlijk.

De ene docent ontmoette 17 leerlingen via Amatore, sommige docenten nog geen enkele leerling.

Ai, dat vinden wij ook geen pretje. Althans op 17 leerlingen zijn we best trots. Op die 0 wat minder. Ons (marketing)budget is beperkt, waardoor we nog niet heel actief hebben kunnen promoten. Door een commissie per geboekte les te vragen kunnen wij dit direct terug investeren in de promotie van jouw les. Geloof ons, je gaat ons vaker zien de komende tijd.

Ook hebben we een aantal suggesties om zelf meer leerlingen op jouw les te wijzen. Vraag om reviews. Lessen met reviews worden beter bekeken. Deel jouw les via Facebook, twitter en andere social media kanalen. Tot slot helpt het om een volledig profiel te hebben en een goede les omschrijving. Hulp nodig? Laat het ons weten, we helpen graag!

schrijf je in voor onze nieuwsbrief