Benefietvoorstelling Jongerencultuurfonds Amsterdam in DeLaMar
Kevin Konings
lid sinds: 5-2016
31 Oktober 2017

Het Jongerencultuurfonds Amsterdam organiseert op zaterdagmiddag 11 november a.s. een eenmalige voorstelling met veel jong Amsterdamse talent.

Het wordt een bomvol en spectaculair theaterspektakel. Met een meeslepend duet van Junior Company van het Nationale Ballet, een rockend optreden van Global Dance Centre van Shaker (bekend van SYTYCD), ontroerend toneelspel van de Jeugdtheaterschool Zuidoost, swingende gospelsongs van Berget Lewis met Zo! Gospel choir junior en een indringend interview met theatermaakster Djamila Landburg van TGA. Onze gastheren zijn Marco Gerris en Adbelhadi Baaddi van ISH Dance Collective.

Locatie: DeLaMar Theater
Voorstelling: 11 november a.s. om 14.30

Alvast sfeer proeven? Check het filmpje hieronder.

Meer over het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam
Meer dan 1 op de 4 Amsterdamse kinderen groeit op in armoede. Het Jongerencultuurfonds is een ideële stichting, opgericht in 2007. Het JCFA biedt deze jongeren de mogelijkheid om na schooltijd aan een actieve kunstbeoefening te doen.

Het JCFA betaalt het lesgeld voor Amsterdamse jongeren (van 4 tot 18 jaar) die willen dansen, muziek maken, zingen, tekenen, toneelspelen maar waarvan de ouders/opvoeders hiervoor geen geld genoeg hebben.

Dit jaar ondersteunt het JCFA meer dan 2000 jongeren. Het JCFA is partner van de gemeente Amsterdam in het aanvalsplan Armoede.

Lees meer over wat het JCFA en Amatore voor je kunnen betekenen. 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief