A'DAM Music School geeft samen met Amatore talent een kans
Danny Paulich
lid sinds: 11-2017
15 December 2017

Amsterdam bruist van het jonge muzikale talent. De een speelt gitaar als Jimi Hendrix en de ander zingt als een wereldster. Jongeren weten ons met hun muzikale genialiteiten soms flink te verbazen. En Amatore zou Amatore niet zijn als wij deze talenten niet zouden steunen. Wij zijn dan ook dolblij met onze samenwerking met A’DAM Music School. Wat betekent deze samenwerking?

First things first: Wat is A’DAM Music School?

A’DAM Music School biedt jonge talenten extra begeleiding om hun droom achterna te gaan: zoveel mogelijk muziek maken! Leerlingen die aan het programma meedoen, volgen extra individuele- of groepslessen op hun eigen muziekschool of bij hun eigen docent. Daarnaast krijgen ze in het weekend extra begeleiding via workshops, band-oefeningen en optredens.

Kevin Konings – oprichter van Amatore: “A’DAM Music School is gevestigd in de A’DAM Toren en ligt op 3 steenworpen afstand van ons eigen kantoor. Mooi dat we hier in het ‘creatieve noorden’ samenwerken om talent de mogelijkheid te geven om tot bloei te komen. Natuurlijk is Amatore er voor iedereen die van muziek houdt, of op een andere manier creatief bezig wil zijn, maar het is altijd leuk om gedreven jongeren een extra steuntje in de rug te geven.”

Wie zijn deze jonge talenten precies?

Het programma is ontwikkeld voor alle leerlingen die net dat stapje extra zetten. Voor leerlingen die er tijdens de lessen bovenuit springen in zowel enthousiasme als muzikaliteit. Wil jij naar een muziekopleiding zoals het ROC Muziek of het Conservatorium? A’DAM Music School kan je helpen met jouw voorbereidingen op de toelatingsaudities van muziekopleidingen. Verder moet je tussen de 10 en 23 jong zijn en al aardig uit te voeten kunnen met jouw instrument van voorkeur. Uiteraard moet je de drive hebben om op het podium te staan en carrière te maken in de muziek!

A'DAM-Music-School-Amatore

A’DAM Music School richt zich ook op diegenen voor wie de kosten van muziekonderwijs een drempel vormen. Leerlingen met een Stadspas betalen voor dit traject geen contributie én krijgen een deel van de lessen bij de eigen docent vergoed. Eventueel ondersteunt het Jongeren Cultuur Fonds Amsterdam jongeren en hun ouders die de kosten van creatieve lessen zelf niet kunnen dragen bij hun verdere creatieve ontwikkeling.

Caro Emerald en Martin Garrix

Vele bekende artiesten zijn al aangesloten bij A’DAM Music School. Denk bijvoorbeeld aan niemand minder dan Caro Emerald, Martin Garrix en Maaike Ouboter. De ambassadeurs geven zo nu en dan workshops aan de deelnemers van A’DAM Music School.

Docenten, opgelet!

Het netwerk van Amatore bestaat uit de meest uiteenlopende muzieklessen. Ben jij docent en heb jij een leerling die hier geknipt voor is? Scout dit talent! Stuur een kort mailtje naar team@amatore.nl en wij brengen het talent in contact met A’DAM Music School.

schrijf je in voor onze nieuwsbrief